E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEnsesine vur ekmeğini al, böyle bir Türkiye yok!---

Ensesine vur ekmeğini al, böyle bir Türkiye yok!

Ensesine vur ekmeğini al, böyle bir Türkiye yok!
21 Ekim 2018 - 07:27 borsagundem.com

TBMM Başkanı Yıldırım, “Türkiye bölgesinde olayları seyreden değil, yöneten bir ülke” dedi.

Gebze’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gebze OSB-DarıcaSahil Metro Hattı’nın temel atma törenine katılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İçeride ve dışarıda istikrarımızdan rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Ensesine vurulup lokmasını aldıkları Türkiye arıyorlar, böyle bir Türkiye yok. Türkiye bölgesinde olayları seyreden değil, yöneten bir ülke" dedi.

Yıldırım konuşmasında şunları söyledi:

“Özellikle yurt dışında yayın yapan bazı gazeteler, televizyonlar, sosyal medya siteleri Türkiye’yi kötü göstermek için terör örgütleriyle sıkı bir iş birliği içinde çalışıyor. Dün darbe teşebbüsüyle ulaşamadıkları hedefe, şimdi ekonomimizi zayıflatarak, sosyal barışımızı, kardeşliğimizi bozarak ulaşmaya çalışacaklar. Bizim hedefimiz,  ülkemizi, güzel Türkiye’yi medeni alemlerde daha yukarı taşıyıp lider ülkeler arasına sokmak. Bugün atacağımız temel devletimizi karalayıp milletimizin gelecek umutlarını kırmak için kampanya başlatanlara verilecek en güzel cevap olacak. Ekonomimizi zora sokmak için ittifak kuran şer güçler, 5 milyar TL tutarındaki bu yatırım ile eminim ki şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)