E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Akbaba tazminat için mi Galatasaray'a gitti?---

Emre Akbaba tazminat için mi Galatasaray'a gitti?

Emre Akbaba tazminat için mi Galatasaray'a gitti?
18 Ağustos 2018 - 14:36 borsagundem.com

Galatasaray'la Emre Akbaba arasında protokol olduğu ortaya çıktı

Son anda Fenerbahçe'ye çalım atıp Galatasaray'a imza atan Emre Akbaba transferinde sürpriz bir detay ortaya çıktı.

İddiaya göre transfer öncesi Galatasaray ile Emre Akbaba arasında bir protokol imzalandı.

Galatasaray'ın birkaç ay önce prensip anlaşmasına vardığı milli oyuncu ile imzaladığı protokolde transferden vazgeçilmesi durumunda ağır tazminat maddelerinin yer aldığı öğrenildi.

Alanyaspor ile yaptığı görüşmede 3 milyon euro + takas teklif eden Galatasaray, Alanyaspor'un 5 milyon euroluk talebinde indirime gitmesini beklerken; Emre Akbaba'nın sarı-kırmızılı formayı giymek istemesini de koz olarak kullanıldı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile son bir kez daha masaya oturan Abdürrahim Albayrak, teklifini yineleyecek ve ödeme planı konusunda kolaylık istedi.

Emre Akbaba transferi için son anda devreye giren Fenerbahçe ise Alanyaspor'a 4 milyon euroluk teklif sundu. Galatasaray'dan 1 milyon euro daha fazla teklif yapan Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden Alanyaspor, transfer için Emre Akbaba'yı ikna etmeye çalıştı.

Ancak Alanyaspor, Emre Akbaba'yı ikna edemedi ve Galatasaray ile yeniden masaya oturdu. Transfer de böyle bitti. Eğer oyuncu F.Bahçe'ye gitseydi Galatasaray tazminat hakkı elde edecekti. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)