E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEmlak Konut'tan o haberlere yalanlama!---

Emlak Konut'tan o haberlere yalanlama!

Emlak Konut'tan o haberlere yalanlama!
27 Temmuz 2016 - 14:23 borsagundem.com

Gayrimenkul sektörünün sekteye uğramaması için Emlak Konut’un yapacağı kampanyaya ilişkin şirketten açıklama geldi

Önceki hafta yaşanan darbe girişiminin ekonomiye etkisini ortadan kaldırmak için harekete geçtiği iddia edilen Emlak Konut bugün bir açıklama yaparak haklarında çıkan haberleri yalandı.

Emlak Konut’un planına göre, tüm konut projelerinin Emlak Konut bünyesinde kurulacak olan çatı şirkette toplanacağı ve bu şirketten satılan konutun kredi faizinin aylık yüzde 0.7, vadesinin ise 10 yıl olacağı iddia edilmişti.

İşte şirketten KAP'a yapılan o açıklama;

Bazı basın kuruluşlarında Emlak Konut'un tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar birkaç gündür yayınlanmaktadır. 26/07/2016 tarihinde yaptığımız kap duyurusundan da anlaşılacağı üzere Emlak Konut projelerine yönelik olarak bir satış kampanyası çalışması yapılacaktır. Hali hazırda Emlak Konut'un  inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması yada hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamamız bulunmamaktadır. Bu çalışmamızın ayrıntılarını 28/07/2016 tarihinde   kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla duyururuz.

Emlak Konut tüm projeleri bünyesinde toplayacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)