E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEmlak Konut GYO'nun arsasına 8 teklif---

Emlak Konut GYO'nun arsasına 8 teklif

Emlak Konut GYO'nun arsasına 8 teklif
03 Mart 2015 - 20:10 borsagundem.com

Emlak Konut GYO'dan yağılan açıklamaya göre, İstanbul İstinye'deki arsa için yapılan ihaleye 8 şirket teklif verdi

Emlak Konut GYO: "Şirketimiz projelerinden 'İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ihalesinin 1. oturumu bugün yapıldı, söz konusu ihaleye 8 şirket katıldı"

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), "İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"  ihalesinin 1. oturumuna 8 şirketin katıldığını bildirdi.

Emlak Konut GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, şirketin projelerinden "İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"  ihalesinin 1. oturumu bugün saat 14.30'da yapıldı, ihale komisyonuna 8 şirket tarafından teklif sunuldu.

İhaleye; Urbacon Trading and Contracting (UCC)- Akayteks Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı,  Maksem Yapı Ticaret AŞ, Durmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti-Egemen İnşaat ve Ticaret AŞ-Summa Turizm Yatırım AŞ İş Ortalığı, Teknik Yapı Konut Sanayi ve Ticaret AŞ-Emay İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ İş Ortaklığı, İzka Gayrimenkul Proje Turizm İnşaat Ticaret Ltd. Şti, Be-Ma İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti-Osmanbey Emlak İnşaat ve Dış Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı, DAP Yapı Sanayi ve Ticaret AŞ, Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ-Tahincioğlu Yapı İnşaat AŞ-Nida İnşaat ve Turizm AŞ İş Ortaklığı katıldı.

Açıklamada, isteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin pazarlık - açık artırma bölümünü içeren  2. oturumunun ileri bir tarihte yapılacağı ve ihalenin 2. oturumunun tarihi ile saatinin yazılı olarak duyurulacağı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,95
En Yüksek: 9,90
En Düşük: 9,71
Değişim 2,90 %
FK: 8,22
PD / DD: 1,70
İşlem Hacmi 872.125.151
Toplam Adet: 88.690.178
Ağırlıklı Ort.: 9,81
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)