E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkonomiye Osmangazi dopingi---

Ekonomiye Osmangazi dopingi

Ekonomiye Osmangazi dopingi
30 Temmuz 2016 - 07:41 borsagundem.com

Yeni sanayi bölgeleri için yatırım startı verilirken köprü girişlerinde açılan AVM’ler sayesinde birçok kişi iş sahibi oldu

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü hem bölge hem de Türkiye'de adeta yeni bir ekonomi yaratıyor. Ulaşım ve zaman maliyetlerinde milyarlarca liralık tasarrufun yanı sıra yeni ekonomik trendlerin ve yatırım planlarının oluşmasında da köprü büyük bir dönüşüm başlatmış durumda.  Osmangazi Köprüsü, bölgedeki girişimcilerin ve KOBİ'lerin de önünü açtı. Köprünün hemen yanına açılan AVM'ler sayesinde birçok kişi iş sahibi oldu. Bine yakın personel çalışmaya başladı. Öte yandan köprünün açılmasıyla birlikte hem nakliye hem de arazi fiyatları daha uygun olduğu için depolama maliyetlerinin düştüğünü gören e-ticaret şirketleri depolarını Yalova'ya kaydırmaya başladı. Birçok girişimci de güzergâh üzerinde yeni iş yerleri açıyor. En büyük dönüşüm ise sanayi bölgelerinde yaşanacak. Bölgede birçok yeni OSB kurulması için çalışmalar başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)