E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEgeli&Co'da şirket birleşmesi---

Egeli&Co'da şirket birleşmesi

Egeli&Co'da şirket birleşmesi
28 Haziran 2016 - 21:12 borsagundem.com

Egeli&Co Girişim Sermayesi ile Egeli&Co Yatırım Holding birleşme kararı aldı

Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şirketin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş. tarafından "devir alınması" suretiyle, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş. bünyesinde birleşilmesine karar verildiği bildirildi.

Açıklamada birleşme işleminde; "birleşme oranı"nın, "değiştirme oranı"nın ve bunlarla uyumlu bir şekilde birleşme işlemi nedeniyle devralan sıfatıyla Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş 'nde yapılacak sermaye artırım tutarının ve takiben de söz konusu sermaye artırımı sonucunda Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş tarafından ihraç edilecek paylardan şirketin pay sahiplerine tahsis edilecek pay adetlerinin, ilgili mevzuat hükümlerine uygun, adil ve makul bir yaklaşımla ve hiçbir tereddüt oluşturmayacak şekilde tespitinde, her iki şirketin de SPK'na tabi olması ve paylarının Borsa'da halka arzedilmiş ve işlem görüyor olması nedeniyle  hazırlanacak olan "Uzman Kuruluş Raporu"nun esas alınmasına karar verildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)