E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEfsane isimden Galatasaray'a sitem---

Efsane isimden Galatasaray'a sitem

Efsane isimden Galatasaray'a sitem
23 Şubat 2017 - 14:17 borsagundem.com

Galatasaray'ın efsane kalecisi Simovi, "Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'dan hep teklif bekledim' dedi. Ünlü isim beklemeyi bıraktığını söyledi

Fernando Muslera, Beşiktaş derbisinde oynarsa 27 yıllık rekoru tarihe gömecek. Galatasaray'da 188 maça ulaşacak Uruguaylı kaleci, kulübün en çok oynayan yabancı futbolcusu olacak. Bu rekoru elinde tutan Zoran Simovic, rekorunu Muslera'nın kıracak olmasından gururlu olduğunu söyledi. Simovic, “Kendisi süper bir insan. Bende kıskançlık yok. Galatasaray'a gençken geldi. Ben 30 yaşındaydım geldiğimde. Muslera daha çok oynayacak ve güzel işler yapacak. Aslında kariyeri yeni başlıyor. Ben 6 sene oynadım” dedi.

KALEDE SIKINTI YOK

“Son 20 senede kalemizde sıkıntı olmadı” diyen Karadağlı eski file bekçisi, “Benden sonra Hayrettin, Fridel, Mondragon, Taffarel ve Muslera gibi yetenekler geldi. Hepsi birbirinden kaliteli, insan olarak karakterliydi. Galatasaray'daki bu ağır yükün altından kalktılar. Formayı layıkıyla taşıdılar” yorumunu yaptı. Simovic, bir konuda ise oldukça hassas. 62 yaşındaki Simovic, “Ben futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'dan teklif bekledim. Ama umduğum teklif hiç gelmedi. Herkes kendi adamını getirdi. O yüzden olmadı. Hep bekledim. Çok istedim. Sonra beklemeyi bıraktım” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yuh olsun23 Şubat 2017 14:35

    yuh olsun seni unutanlara.. özellikle de Terim'e.. Tabii kendi kuşağından ünlü birini getirmeye yüreği yetmedi, Malum; Ego, ezilmeme korkusu.. Simoviç'e büyük ayıp.. Bari Dursun Başkan duruma el atsa..

  • KADIR UGURLU23 Şubat 2017 14:29

    GSiliyim ve de simoviç,in söylediklerine inanıyorum..Nedense bu ihanet olayaları bütün furbol takımlarında var da bu bizim cimbomda biraz daha fazla.. saygılarımla..