E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEczacıbaşı İlaç'ın iştiraki şirket satacak---

Eczacıbaşı İlaç'ın iştiraki şirket satacak

Eczacıbaşı İlaç'ın iştiraki şirket satacak
25 Ağustos 2016 - 17:51 borsagundem.com

Eczacıbaşı İlaç, iştirakinin sahip olduğu Capintec,Inc. şirketinin satılması ile ilgili görüşmelere başlandığını bildirdi

Eczacıbaşı İlaç tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 100'ne sahip oldugu Capintec,Inc.adlı şirketin tamamının satılması konusunda görüşmelere başlaması ile ilgili bilgi verildi.
Şirketten gelen açıklama şöyle;

Kuruluşumuzun yüzde 49,998 oranındaki iştiraki olan ve nükleer tıpta kullanılan radyofarmasotiklerin imalatı, ithalatı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş., %100'üne sahip olduğu Amerika Birleşik Devletleri'nin Delaware eyaletinde kurulu nükleer tıp sektöründe enerji ölçüm cihazları üretimi ve servis hizmeti konusunda faaliyet gösteren Capintec, Inc. adlı şirketin tamamının satılması konusunda görüşmelere başlamıştır.

Bu kapsamda; Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile alıcılar arasındaki görüşmeler yürütülmekte olup, süreçte kesinlik kazanan hususların oluşması durumunda Başkanlığınıza ve kamuya ilave açıklamalar yapılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 50,50
En Yüksek: 51,10
En Düşük: 50,15
Değişim -0,20 %
FK: 9,27
PD / DD: 1,86
İşlem Hacmi 56.702.835
Toplam Adet: 1.117.492
Ağırlıklı Ort.: 50,73
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)