E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEczacıbaşı Holding o sektörden çıkacak mı?---

Eczacıbaşı Holding o sektörden çıkacak mı?

Eczacıbaşı Holding o sektörden çıkacak mı?
03 Ekim 2016 - 10:27 borsagundem.com

Eczacıbaşı Holding'in banyo, mutfak ve yapı gereçlerinde paydos edeceği konuşuluyor

Eczacıbaşı bugün, temel olarak yapı ürünleri, tüketim ürünleri ve sağlık alanlarında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşları topluluğu. Topluluk yapısında, bu temel sektörler dışında flnans, bilgi teknolojileri, kaynak teknolojileri, madencilik ve gayrimenkul geliştirme alanında etkinlik gösteren kuruluşlar da yer alıyor. Topluluk, dünyanın tek çatı toplanmış enbüyük seramik sağlık gereçleri fabrikalarından birine sahip. Temizlik kağıtları pazarında ise Türkiye'de liderliği elinde tutuyor. Eczacıbaşı, beşi yabancı ortaklı olmak üzere toplam 49 kuruluşu, 13 bin 300'ün üzerinde çalışanı ve 2015 sonu itibariyle 8.4 milyar TL cirosu İle Türkiye'nin önde gelen sanayi toplulukları arasında yer alıyor.

Eczacıbaşı, banyo, mutfak ve yapı ürünleri alanında önemli markalara sahip. Vitra, Interna, Artema, Vltra Fix, Vitra Therm gibi markaların kurucusu. Villeroy&Boch, Engers ve Burgbad gibi Avrupa'nın ünlü markalarını da değişik tarihlerde satın aldı. Bu alanda Türkiye'nin lideri olan Eczacıbaşı'nın yapı gereçlerinden çıkmayı stratejik olarak düşündüğünü duyduk. Bu yapı ürünleri sektöründe artık yüksekçe dillendirilen bir kulis bilgi. Bakalım Eczacıbaşı holding banyo, mutfak ve yapı gereçlerinde paydos diyecek mi, bekleyip göreceğiz... (PARA DERGİSİ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cem Buyuran13 Ekim 2016 09:52

    İNTEMA PİYASA DEĞERİ 26 MİLYON DOLAR

  • melih demir03 Ekim 2016 16:14

    ecyapı yıllarca bozuk**mali**data sistem içinde anormal borçlu şekilde borsadan çekti..yıllarca beleş fiyata k.yatırımcıya taşıttırdı.beleş fiyata borsadan çıktı.kartal arazisi falan derken şimdiki hale bakın..ilaç**üreten bir holding neler yapmış

  • çağrı yaptı..03 Ekim 2016 15:37

    ECYAP ı baskı yapıp sahte fiyatta tuttu. milletin elinden malı ucuza aldı. şimdi yabancıya satacak. böyle sermaye piyasası olur mu?. olur mu??