E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDuygun Yarsuvat mali planını açıkladı---

Duygun Yarsuvat mali planını açıkladı

Duygun Yarsuvat mali planını açıkladı
21 Ekim 2014 - 11:48 borsagundem.com

Galatasaray'ın başkan adaylarından Duygun Yarsuvat seçilmeleri halinde uygulayacağı ekonomik yaptırımları açıkladı

Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte isimlerle basın karşısına çıktı. Yarsuvat, idari kadroda ve futbolcularda tenkisata gideceklerini söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte isimlerle basın karşısına çıktı. Yarsuvat, idari kadroda ve futbolcularda tenkisata gideceklerini söyledi.

KALPLER SARI-KIRMIZI ATACAK

Yönetim kuruluna alacağı üyelerinin düşünmeden görevi kabul ettiklerini söyleyen Yarsuvat, "Amacımız, biraraya gelmemiz için derhal ortaya çıkmıştır. Görevi yaparken; insana saygıyı ön plana çıkartacağız. Görevi yaparken, diğer insanlarla kavga etmeyeceğiz. İnsana saygıyı fair-play'i ortaya koyacağız. Galatasaray ve Türk sporunda bulunan bu kavgayı ortadan kaldırmamız gerekir. Bizim yönetimimiz, cesur, atılımcı özverili bir yönetimdir. Bu yönetim anlayışını sağlayacak arkadaşlarım var. Biz bunlarla hedefe beraber yürüyeceğiz. Bu hedefe yürürken sadece biz değil tüm Galatasaraylılar, Galatasaray'da üye olan veya olmayan tüm Galatasaraylıların yardımından istifade edeceğiz. Kalpler sarı-kırmızılı renkler için atacak" dedi.

GİDERLERİ AZALTACAĞIZ

Galatasaray'ın zengin entellektüel tecrebesinin hedefe yürürken kendilerine yeteceğini vurgulayan Duygun Yarsuvat, "Bunu yaparken bir takım idari ve mali değişiklikler de yapmamız gerekecek. İdari yapı içerisinde yapacağımız değişiklikler, mali yapı üzerinde de etkili olacak. Kısa ve uzun dönemde başlayacağımz ve bizden sonra gelecek yöneticilerin işlerini planladık. Kısa dönemde giderleri azaltacağız. Sporda başarıyla gelirleri artıracağız. Çünkü bir spor kulübünün esas mali kaynağı başarıdır. Bu başarıyı sağladığımız sürece kazancımız da artacaktır. Başarılara biz gelmeden öcne dahi sinyalleri verilmiştir. Bu başarılar bize kazanç da getercektir. Sadece sevinç değil, kazancı da beraberinde getirecektir" diye konuştu.

UEFA KRİTERLERİNE UYMAMIZ LAZIM

Galatasaray Spor Kulübü'nün mali açıdan zor durumda olmasından dolayı yapacakları ilk işin kulübü UEFA fair-play standartlarına uyğun hale getirmek olacağını vurgualyan Yarsuvat, kadroda tenkisatın da sinyalini verdi. Yarsuvat, "SPK mevzuatı ve UEFA mali kriterlerini 31 mayıs 2015'te bitecek mali yıl sonuna kadar hayata geçirilmesi önceliktir. Kadromuzda daralmayla mali açıdan bir takım zorlukları da yenebileceğimizi düşünüyoruz. Geniş bir idari kadromuz var. Bizden önceki yönetimler, kurumsallaşma adına idari kadroyu geniş tutmuş. Biz bunu azaltmayı düşünüyoruz. Sportif başarıda taviz vermeden devam edeceğiz. Sportif olarak 41 oyuncumuz var. Bu 41 oyuncunun bilemediniz 18 bilemediniz 22'si futbol oynamaktadır. Geri kalanlar için de bir çözüm bulmamız icap eder. Ölü yatırım olarak bunlar durmaktadır. Bu oyuncular da bir cevherdir. Bunlmardan istifade edemiyoruz. Dolayısıyla bunları da bir paraya çevirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)