E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek'ten erken seçim kararı---

Dursun Özbek'ten erken seçim kararı

Dursun Özbek'ten erken seçim kararı
18 Aralık 2017 - 17:25 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi son gelişmelerin ışığında kritik bir karar imza attı

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Galatasaray Kulübünde Igor Tudor dönemi resmen sona erdi. Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı.

KAP'A TUDOR AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü, teknik direktör İgor Tudor ve teknik ekibi ile yollarını ayırdıklarını KAP'a da bildirdi.

Açıklama şöyle;

"Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,57
En Yüksek: 8,54
En Düşük: 8,03
Değişim 5,54 %
FK: 25,63
PD / DD: -4,90
İşlem Hacmi 302.532.306
Toplam Adet: 36.299.552
Ağırlıklı Ort.: 8,33
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • er meydanı19 Aralık 2017 09:37

    fırça makas yemiş ama neyse..

  • ER MEYDANI19 Aralık 2017 07:15

    Avrupa’da kupa destanları yazan kadın-erkek basket takımlarımızı dağıtan..Lucescu skandalında başrolü oynayan Can Topsakal daha önce kovulmalıydı....Eşref Alaçayır gibi bir mikser yönetime alınmamalıydı..İki ahbap çavuş son olarak Terim konusunda ihanet etti...****Takımımız sadece Tudor gerzeğine karşı savaşmadı....Emek hırsızı düdükle, güdümlü kurulla, yalama/yanaşma medyayla da boğuştu...Bu güruhla ve takımdaki ruhsuzlukla baş edebilecek tek adam Terim’dir..Mayısta düşmanlarımızın eline vermek için..Şimdi Özbek –Terim ekibine destek vermek şarttır.."

  • Taner18 Aralık 2017 20:20

    Yahu bu adamlar nasıl yönetici ne A planları var ne B planları... Bu Tudorun sezonu tamamlayamayacağı belliydi insan hiç mi plan yapmaz.. Fatih Terim gelmedi diye seçime giden yönetimin, Fatih Terim teknik direktör olduğunda sözü Fatih Terime nasıl geçecek? Allah akıl fikir versin

  • Levent18 Aralık 2017 18:26

    Bunlar da geldi hazırları yedi borçlan katladı gidiyorlar bu kulüp bu gidişle ne var ne yok yer bitirir on yıl sonra üçün ligde yeni gs demir spor olarak hayata başlar

  • BlackEagle18 Aralık 2017 17:43

    Süper. Kaossssss. En sevdiğimden. Beşiktaş'ın hakkını yemeyeceksiniz. En iyi top oynayan takım Beşiktaş

  • D demirkan 18 Aralık 2017 17:31

    O KADAR FIRSAT LARI TEPTİNİZ YAZIK.SEÇİME DEYİL CEHENNEME GİDİN. LİGE ÜÇÜNCÜ BİTİRE BİLİRSENİZ ÖPÜN BAŞINIZA KOYUN.