E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya Kupası gelirse soyunacak---

Dünya Kupası gelirse soyunacak

Dünya Kupası gelirse soyunacak
23 Haziran 2018 - 12:00 borsagundem.com

İngiliz futbolseverlerin de yakından tanıdığı, ekranların sempatik yüzlü spikeri Rachel Riley, Rusya'da devam eden Dünya Kupası finali ile ilgili büyük bir vaadde bulundu

İngiliz futbolseverlerin de yakından tanıdığı, ekranların sempatik yüzlü spikeri Rachel Riley, Rusya'da devam eden Dünya Kupası finali ile ilgili büyük bir vaadde bulundu!

Riley, İngiltere'nin 15 Temmuz'daki finale kadar gitmesi ve kupayı kazanması halinde ekran karşısında soyunayacağını açıkladı! Kişisel twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Rachel Riley'nin bu vaadi futbolseverlerden büyük ilgi gördü.

Erkek twitter kullanıcıları güzel sunucunun açıklamasının ardından #ComeOnEngland (Haydi İngiltere) etiketi ile paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Güzel sunucu, reytingi hayli yüksek olan Countdown isimli programda sunucul yapıyor ve takipçi kitlesi hayli fazla.

İngiltere'nin kupayı kazanıp kazanamayacağı ve sonrasında Riley'nin vereceği tepki de şimdiden merak konusu.

Rachel Riley'nin TV programlarındaki sıcak tavırları ve neşeli kişiliği, kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine ulaşmasına neden oldu.
Arjantin taraftarları büyük hayal kırıklığı yaşıyor! Güney Amerika temsilcisinin Hırvatistan'a farklı yenilmesi taraftarlarını da üzdü. Tangocuların taraftarları, maçın ardından adeta yıkıldı... O görüntüleri izlemek için videoya tıklayınız...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)