E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDumankaya mağdurları TMSF önünde---

Dumankaya mağdurları TMSF önünde

Dumankaya mağdurları TMSF önünde
11 Aralık 2017 - 17:07 borsagundem.com

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya Grubu'ndan ev alan tüketiciler inşaatların yeniden başlamasını istedi

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Dumakaya İnşaat’ın yapım aşamasındaki projelerinden ev alan konutzedeler İstanbul'da TMSF binası önünde eylem yaptı.

Mağdurlar adına açıklama yapan sözcü, “Dumakaya şirketlerine kayyum atanmasının üzerinden 14 ay geçmiş olmasına rağmen, durdurulan inşaat faaliyetleri halen başlamamıştır. Dumankaya’nın gayrimenkul note sözleşme bedellerinin tamamının peşin yada banka kredisi ile ödenmiş olduğunu, Adres Sancaktepe, Hİ_Fit,Mozaik, Flex Office, Modern Colleciton projeleriyle ilgili olarak, inşaat başlama ve teslim tarihleri hakkında somut bir bilgiyi mevcut Dumakaya yöneticilerinden ve TMSF yöneticilerinden alamamaktayız. Bu durum ailelerimizde çok ciddi maddi ve manevi mağduriyetler oluşturmaktadır” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • takunyalı..11 Aralık 2017 18:44

    yazık. tüm firmalara liyakatsız kişileri atadılar. koza grubuna da mevlana ile yatıp kalkan bir takunyacı atadılar. adam ne tönerden anlıyor. ne madencilikten. ne fizibilite den. atanan adam onbinlcerde ortağı olan firmada yönetici. ama kendisi twitter da geziniyor. 2.5 yıldır bilanço bile yok.