E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba'dan 'Ankara' mesajı---

Drogba'dan 'Ankara' mesajı

Drogba'dan 'Ankara' mesajı
11 Ekim 2015 - 23:26 borsagundem.com

Dünya futbolunun büyük yıldızlarından, Galatasaray'ın eski oyuncusu Didier Drogba, Ankara'da yapılan terör saldırısından dolayı bir mesaj yayınladı

Amerikan MLS Ligi takımlarından Montreal Impact forması giyen Didier Drogba, Türkiye'yi unutmadı.

2012 / 2013 sezonunun devre arasında Galatasaray'a gelen, lig ve kupa şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Fildişi Sahilli oyuncu, Ankara'da dün yaşanan terör saldırısından ötürü Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. 

Yıldız oyuncu Türkiye'de oynarken politik bir slogan olarak da kullanılan 'Çare Drogba' sloganına atıf yaparak 'Çare Türkiye' yazarken bir de siyah zemin üzerine 'anKARA' yazan bir görsel paylaştı.

İşte Didier Drogba'nın paylaştığı Tweet:



 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İslam12 Ekim 2015 13:35

    ne kadar harika insanlar işte vefalı diye bunlara denir ekmeğini yediği ülkeyi hatırlıyor ve acımızı paylaşıyor böyle harika insanları da maalesef 5 para etmez fanatiklerimiz beğenmezdi sanki kendileri birşeymiş gibi

  • fenasi12 Ekim 2015 08:56

    sana ve eboue'ye muz gösteren onun bunun çocukları utandı mı acaba?

  • vatandaş12 Ekim 2015 08:36

    Senin gibi futbolcular yanında bir de yurt dışından senin gibi yöneticiler getirebilsek belki çare olur, bizden cacık olmayacak maalesef.