E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDr. Vahdettin Ertaş sermaye piyasalarına yeni katkılara hazırlanıyor---

Dr. Vahdettin Ertaş sermaye piyasalarına yeni katkılara hazırlanıyor

Dr. Vahdettin Ertaş sermaye piyasalarına yeni katkılara hazırlanıyor
09 Mart 2018 - 11:25 borsagundem.com

Ocak ayı başında görev süresinin bitmesiyle SPK’ya veda eden gelmiş geçmiş en başarılı başkanlardan Dr. Vahdettin Ertaş, bağımsız yönetim kurulu üyesi oluyor…

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarının otoritesi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanlığı döneminde sektörde büyük başarılara imza atan, önemli katkılar sağlayan Dr. Vahdettin Ertaş, Panora Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor.

5 yıl içinde sermaye piyasalarını yeniden dizayn eden Dr. Vahdettin Ertaş yatırımcı dramlarına sahne olan Forex’e getirdiği kurallarla piyasayı yeniden düzenlemiş, borsada da manipülatörlere darbe vururken kapalı göz uygulamasını kaldırarak tasarruf sahiplerinin borsaya olan ilgisini artırmıştı.

SERMAYE PİYASALARINA İMZASINI ATTI

Gündem yaratan Sermaye Piyasaları Kanunu ve tebliğlerine imzasını atan, piyasalara yön veren mevzuat ve yönetmeliklerin mimarı olarak öne çıkan Dr. Vahdettin Ertaş, bugün yapılan başarılı halka arzların zeminini de hazırlayan isim. Dr. Ertaş ayrıca sermaye piyasalarının tüm aktörlerini tek çatı altında toplayarak “Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği”nin kurulmasına da öncülük etti.

KATKI VERMEYE DEVAM EDECEK

Çalışmalarıyla kısa sürede sektörü uluslararası standartlara taşıyan, sermaye piyasalarının gelmiş geçmiş en başarılı isimlerinden olan Dr. Vahdettin Ertaş, ‘bağımsız yönetim kurulu üyesi’ olarak sektöre katkı vermeye devam edecek. 

Görev süresi biten Dr. Vahdettin Ertaş SPK’ya veda etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)