E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDow ve S&P geriledi Nasdaq yükseldi---

Dow ve S&P geriledi Nasdaq yükseldi

Dow ve S&P geriledi Nasdaq yükseldi
23 Kasım 2017 - 00:16 borsagundem.com

ABD hisse senetleri piyasasında gün düşüş ağırlıklı bir kapanışla tamamlandı.

ABD hisse senetleri piyasasında gün düşüş ağırlıklı bir kapanışla tamamlandı. Dow Jones ve S&P endeksleri gerilerken, Nasdaq rekor kapanış rakamını bir parça daha yukarı taşıyan bir kapanış yaşadı.

Fed'in ay başında yapılan toplantısına ilişkin ayrıntılarının açıklanmasının ardından hisse senedi piyasalarında gevşek seyir sürdü Bu ayrıntılara Aralık ayında faiz artırımı olması gerektiğine işaret ederken, bir yandan da enflasyonun düşük seviyeleri nedeniyle duyulan endişeleri gösterdi.
S&P 500 yüzde 0.08 oranında ve 1.95 puanlık düşüşle 2597.08 puandan, Dow Jones Sanayi endeksi 64.65 puan ve yüzde 0.27 oranında düşüşle 23526,18 puandan günü tamamladı.

Nasdaq Bileşik endeksi ise yüzde 0.07 oranında ve 4.88 puan artışla 6867.36 puanla yeni bir rekor kapanış yakaladı. ABD hisse senetleri yarın Şükran Günü tatili nedeniyle kapalı olacak. Cuma günü ise yarım gün çalışacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)