E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar/TL 3.58'in altında ---

Dolar/TL 3.58'in altında

Dolar/TL 3.58'in altında
29 Mayıs 2017 - 08:17 borsagundem.com

Haftaya 3.57 seviyesinden işlemlere başlayan kur sakin bir seyir izliyor

Haftanın ilk işlem gününde uluslararası piyasalarda dolar/TL 3.5758 seviyesinden güne başladı.3.57 seviyesinden yukarı hafif ivmelenen kur 3.58 üzerinde çok fazla kalamıyarak geriledi.Saat 14:20 itibariyle 3.5788 seviyesinde bulunuyor.

Dolar/TL 3.55'in hemen üzerindeki seyrini sürdürüyor. Kur neredeyse son bir aydır işlem gördüğü 3.55-3.65 bandındaki seyrine devam ederken bankacılar bu banttan her iki yöne de kırılma yaşanmasını şimdilik öngörmüyorlar. Öte yandan TL, gelişen ülke para birimlerinden bir miktar daha kötü performans gösteriyor.

Piyasalar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Brüksel'e hareketi öncesi söylemlerine paralel olası bir kabine revizyonunu izlemeye devam ediyorlar. Bankacılar TL'nin diğer para birimlerinden ayrışmasının belirgin olmadığını ama izlenmesi gerektiğini de kaydetti. Bu arada kıdem tazminatı konusundaki gelişmeler de takip ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)