E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin---

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin
01 Aralık 2016 - 20:46 borsagundem.com

Morgan Stanley 2017 yılında doların TL karşısında 3.70 seviyesine yönelmesini bekliyor. Morgan Stanley, zayıf lira konusunda sebeplerden çok semptomlara odaklanıldığını belirtti.

Morgan Stanley analistlerinin bir e-posta notunda, doların lira karşısında altı ay içerisinde 3.60 seviyesine geleceği belirtildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, raporda, “Bu tahmin Bloomberg tarafından yayınlanan tahminlerin kötümser kısmında yer alıyor, buna karşın fikir birliğinin yakında bizim tahminimize doğru kayacağını düşünüyoruz” ifadesi yer aldı.

Söz konusu tahminlerin beklenenden hızlı gerçekleşmesi riski olduğu belirtilen raporda, hükümetin döviz cinsinden alacakları TL'ye çevirme adımlarının, TL'deki zayıflığın sebeplerinden daha çok kuru etkileyen sorunların semptomlarını hedeflediği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • raymond02 Aralık 2016 01:59

    teknik seviye o rakamları göstermekte , tahminlerde abartılacak durum yok dolar kurunun gerçekte olması gereken seviyeler bu rakamlar yıllarca düşük kur yüksek faiz devam edip geldi ama gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi kötü huyu var. 3,70 aralık ayı içinde görülür ama kalıcı olmaz.

  • Cüneyt 01 Aralık 2016 23:45

    olmaz bizim milli kahramanlar çıkar bozdurur dolarları adam vatanı için bozdurmazmı 100 dolar 200 dolar abd batar vallaha kızdırmasınlar bizi:))

  • Hulusi löplöpoğlu01 Aralık 2016 23:14

    Sus bakimm,reisimiz seni muhtarlar toplantısında yerden yere vurur rezil rüsva eder valla.