E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar 3.5582 TL seviyesinde---

Dolar 3.5582 TL seviyesinde

Dolar 3.5582 TL seviyesinde
23 Şubat 2017 - 09:29 borsagundem.com

Fed yetkililerinin ABD ekonomisinin sağlam olduğunu ve faiz artışlarının gerçekleşeceğine yönelik açıklamaları dolara satış getirdi

Dolar kuru Fed tutanakları etkisi ile düşüşte. Fed yetkililerinin ABD ekonomisinin rayına girmesi nedeniyle faiz artırımının yakın zamanda olabileceğini dile getirdiler. Ancak mali politikada yeni yönetimin değişiklik yapmasına ilişkin de endişeler toplantıda dile getirildi. Genel kanı olarak mali politikalarda yapılacak değişikliklerin ABD ekonomisini pek etkilemeyeceği olarak öne çıktı.

Analistlerin kritik olarak değerlendirdiği 3.59 TL desteği aşağı doğru kırıldı.
Dolar bu açıklamalara paralel olarak gün sonuna doğru 3.5582 TL seviyesini gördü. Euro ise 3.7682 TL seviyesinde işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haram fıtratlarında var!!!!23 Şubat 2017 23:12

    Ne istedinde vermedim ülkede darbe yapan fetullah terör örgütünü de ben dedim dimi sencer,hakan terzi size ne söylense boş kardeş üç beş kuruş borsada paranız var muhalefetsiniz size siyahı göstersek siz beyaz dersiniz!!!sizin gibiler rüzgara göre kıvrılanlar karsdeş!!!onun için aynen ben sussayım siz konuşun cahille beyni yıkanmışa göre değilim ben!!!ayriyetten sencer senin gibi kıvraklar bu ülkeyi terk edebilir!!!ben bu ülkenin aşını suyunu yedim içtim rabbimin izniyle bu şehit kanlarıyla dolu topraklarda ölücrm ama senin gibi kıvrakların yolu açık olsun!!!siz ki fetö terör örgütüne ne istedik ki vermedin diyen kavmisiniz ben rabbimin haydeeee koçum

  • hakan terzi23 Şubat 2017 22:16

    Haram fıtratlarında var!!!! sus bir sus boş boş konuşma onun için millet ev araba telefon televizyon alıyor değilmi. çoğu özel sektörün dış borcu devlete yükleme, turizm yoksa bunun nedenleri var ayrıca turizmcininde hatası varkendi vatandaşına yabancılara yaptığı indirimi yapmıyor. senin beynini yıkamışlar zaten.

  • sencer23 Şubat 2017 22:05

    gereksiz insanlar sosyal medyanın her yerinde mevcut haram fıtratlarında var diyorsun da sen hiç alkol kullanmadın mı hiç loto toto iddaa milli piyango bileti almadın mı içtiğin kolada bile alkol varken sen kafa mı buluyorsun madem çok kötü memleket defol git yunanistana sığınma talebinde bulun adamlar kaymakla beslerler seni

  • Haram fıtratlarında var!!!!23 Şubat 2017 20:01

    Şaka mı bu ya merkezin rezervleri gün gün eriyor,özelleştirme idaresi satıcak bişey kalmadı dış borç 500 milyara dayandı!!!yüzde 70 i dışardan gelen hammedeyle küçük karla sanayi var,tarım yok turizm yok!!! Ülkede hergün bombalar patlıyor,askerşn başka ülkede savaşta,ne istedi de fetö teröristine vermedik diyen yüzde 50 nin cumhurbaşkanı ,1.90 lardan 3.50 ta dolar işsizlik yoksulluk hat safhada ,ülkede en büyük iki meslek mütehatlik ve din tüccarları adamlar halen fetö gibi yüzde 50 lilerinin beynini yıkıyor!!!

  • Sdk 23 Şubat 2017 19:32

    Çok düştü 3 ay önce 3 tl idi dönüşü muhteşem olmasında sonra

  • Ahmet Aydın 23 Şubat 2017 18:41

    DOLAR Büyük Reis RTE ye dayanamadı çöktü EVET çıkınca 2 90 İnşaallah yaşaaa reisss

  • recai23 Şubat 2017 18:30

    felaket tellallari sus pus oldular.