E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar, ABD'deki kargaşa ile 10 ayın düşüğüne geriledi ---

Dolar, ABD'deki kargaşa ile 10 ayın düşüğüne geriledi

Dolar, ABD'deki kargaşa ile 10 ayın düşüğüne geriledi
18 Temmuz 2017 - 08:24 borsagundem.com

Dolar ABD'de sağlık sisteminde gidilmesi planlanan değişikliklere ilişkin siyasi anlaşmazlık ile tekrar 10 ayın düşüğüne geriledi

ABD'de iki Cumuriyetçi senatörün daha sağlık sisteminin elden geçirilmesine karşı muhalefetini açıklaması ardından dolar, 10 ayın düşüğüne geriledi ve hazine tahvillerinin faizleri düştü.

ABD Doları, isimlerinin açıklanmasını istemeyen traderlara göre Kuzey Amerika'daki kaldıraçlı işlemlerdeki satışın etkisiyle G-10 paraları karşısında değer kaybetti. Senatör Mike Lee ve Jerry Moran sağlık sistemi revizyonuyla ilgili önerilen tedbirleri desteklemediklerini açıkladı.

Sydney'de “Sağlık sistemiyle ilgili değişikliklerin senatodan geçmesinden kaynaklanacak dolar desteği, bugünkü haberlerden sonra azalıyor” diyen National Australia Bank Ltd. Dövizstratejisti Rodrigo Catril, “Kısa vadede, doların doların direnci düştü. Biz hala -özellikel enflasyon- verilerin Fed'e Aralık ayında faiz artırmak ve doların desteklenmesi için yeterli cephane sağlayacağını düşünüyoruz; ama bu bir dördüncü çeyrek hikayesi” şeklinde devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)