E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKelebek’ten 10 milyon TL’lik anlaşma---

Kelebek’ten 10 milyon TL’lik anlaşma

Kelebek’ten 10 milyon TL’lik anlaşma
24 Şubat 2017 - 12:00 borsagundem.com

Kelebek, Erzurum’da hayata geçecek olan Şehristan Konutları Projesi’nin tüm mutfak, banyo ve aksesuarlarını yapacak.

80 yılı aşkın sürelik tecrübesiyle Türkiye’nin ilk markalı mutfak üreticisi olan Kelebek, Erzurum’da inşa edilen Şehristan Konutları Projesi için KDV hariç 9.814.658 TL’lik anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Kelebek projenin tüm mutfak, banyo ve aksesuarlarını üretecek. Projenin Aralık ayı sonunda tamamlanması öngörülüyor.

Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, projeli işlere büyük önem verdiklerini, metropoller dışındaki projelerle de yakından ilgilendiklerini söyledi. “Erzurum’un önemli konut projelerinden Şehristan’ın tüm mutfak, banyo ve aksesuarlarını biz yapacağız” diyen Serbes, kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi olmayı sürdüreceklerini iletti.

Kelebek olarak agresif büyüme hedefleri doğrultusunda; altyapı ve fabrika yatırımlarını artırıp üretim hattını genişlettiklerini de vurgulayan Serbes, “Güçlü iş ortaklarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerde kentsel dönüşümle beraber fırsatlar arttı. Metropoller dışında da bütük potansiyel var. Hem yurtiçi hem yurtdışında yılların deneyimine sahip güçlü projeli işler ekibimizle hedeflerimize yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok önemli projelerde imzamız bulunuyor. Yenilikçi tasarım anlayışımız ve fonksiyonel çözümlerimizi işbirliği yaptığımız projelere aktarmaktan ve bu projelere katma değer sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)