E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğan Medya'da devir teslim gerçekleşti---

Doğan Medya'da devir teslim gerçekleşti

Doğan Medya'da devir teslim gerçekleşti
09 Nisan 2018 - 11:54 borsagundem.com

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet Gazetesi binasında devir teslim töreni düzenlendi

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na devir teslimi gerçekleşti ve konuyla ilgili olarak konuşmalar yapıldı.

Törene, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören de katıldı. Aydın Doğan, devir teslim töreninde kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. ​Doğan, Demirören ailesiyle yakın arkadaş olduklarını belirterek, satışın herhangi bir baskı altında gerçekleştirilmediğini söyledi ve ekledi, "Türk basınının amiral gemisini Demirören ailesine teslim ediyorum. Dilerim, Demirören uzun yıllar medyada yer alır ve daha da ileri taşır. Kanuni devir süresi henüz bitmedi. Şu anda sorumluluklar bizim üzerimizde. Ay sonuna kadar hukuki süreç tamamlanacak."

DEMİRÖREN: 'BÜYÜK DENİZLERE AÇILMA SIRASI BİZDE'

Yıldırım Demirören de medya sektöründe yeni olmadıklarını ifade ederek, "Kalıcı olan kurumlar ve bu kurumlara can veren emekçiler ve gazetecilerdir. Satışa ilişkin gerçeği yansıtmayan şeyler yazıldı. Aklınızda çok soru var. Bunların tek bir cevabı yok, hep birlikte çözeceğiz. Babam Erdoğan Demirören ‘ülkem, bayrağım söz konusuyla her sorunun üstesinden geliriz' der. Şimdi büyük denizlere açılma sırası bizde. Bu yolculuğu hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • faul10 Nisan 2018 13:41

    1,44 maliyet zarar büyük Allah nasıl biliyosa öyle yapsın gene hüsran hep hüsran.

  • xyz10 Nisan 2018 09:31

    demirören uyuma hisseye sahip çık

  • Ahmet Özbir09 Nisan 2018 23:16

    CUNTACILARIN emirlerini yerine getirip SEÇİLMİŞ YİĞİTLERE PLAN YAPTINIZ! Kaosçu zalimlerle elele verip VATANA KIYDINIZ!.. 28 ŞUBAT'ın MEDYA AYAĞINA SIRA GELDİ!.. 13 Nisan'da darbeci hainler hakkında KARAR VERİLECEK! Hemen ardından 28 ŞUBAT'ın MEDYASINA OPERASYON GELECEK!.. Kimsenin ettiği yanına KÂR KALMAYACAK!..

  • borsa09 Nisan 2018 16:01

    hisseye olumlu yansıması gerekirken niye yansımadı anlamak mümkün değil

  • Garip yolcu09 Nisan 2018 13:42

    Doğanlar da krediyle alıyordu. Petrol ofisini 2.5milyar krediyle aldılar. Ey millet sizi düşünen yok beni düşünen yok, kim başa gelirse bunu yapıyor. Olan halka oluyor. Milli geliri artırıcı hamleler yapan yok, başa gelen ötekini nasıl silerim kısır döngü içindeyiz. Bu ülkenin saraya yaptım yapana değil uzaya mekik fırlatan lidere ihtiyacı var.

  • kadir09 Nisan 2018 13:34

    medya tamamen ele geçiriliyor. artık tv izlemek yersiz.

  • baturayersin09 Nisan 2018 13:33

    bende kredi istiyorum thy alıcam çifçi duruken hali perişan hayvancılık bitiyor şeker fabrikalı satılıyor ziraatın kurulma amacı çiftçilerin, tefecilerin elinden kurtarılması için kuruldu

  • emekci09 Nisan 2018 12:24

    yazık bir heves aldılar gasteyi televizyonu. kim okur kim izler artık onları

  • Türkoğlutürk09 Nisan 2018 12:08

    Ballı krediyi bulsam bende alırım