E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da askeri binaya el yapımı patlayıcı atıldı---

Diyarbakır'da askeri binaya el yapımı patlayıcı atıldı

Diyarbakır'da askeri binaya el yapımı patlayıcı atıldı
29 Nisan 2016 - 14:11 borsagundem.com

Diyarbakır’da 7’nci Kolordu Komutanlığı’na ait bir binaya el yapımı patlayıcı atıldı

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi’nde, vali konutu, Yenişehir İlçe Polis Karakolu ve 7’nci Kolordu Komutanlığı konutu arasında bulunan Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı binasına, bugün saat 13.30 sıralarında yoldan geçen teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı. El yapımı patlayıcının büyük bir gürültü ile infilak etmesi çevrede paniğe yol açtı.

YEMEKHANE ÇATISINA İSABET ETTİ

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Askeri birlik içerisinde yapılan incelemede el yapımı patlayıcının yemekhane çatısına isabet ettiği tespit edildi. Çatının bir kısmında hasar meydana gelirken, patlama sırasında fırlayan şarapnel parçası, park halindeki bir araca isabet etti. Araçta hasar meydana gelirken, polis bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. El yapımı patlayıcıyı atan terörist ya da teröristlerin yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)