E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyanet, FETÖ ve DEAŞ'ın din istismarını 'el kitabı' ile anlatacak---

Diyanet, FETÖ ve DEAŞ'ın din istismarını 'el kitabı' ile anlatacak

Diyanet, FETÖ ve DEAŞ'ın din istismarını 'el kitabı' ile anlatacak
17 Mart 2018 - 08:14 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "FETÖ ve DEAŞ din istismarı el kitabı çalışmamız yakında bitecek. Binlerce, belki yüz binlerce el kitabı şeklinde bastırıp bütün milletimize dağıtacağız." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kanal 7'de yayımlanan "İskele Sancak" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce FETÖ'nün din istismarını konu alan bir kitap çıkarılacağını belirten Erbaş, bu terör örgütü tarafından itibar kaybına uğratılan terimlerle ilgili de çalışma yaptıklarını bildirdi.

Erbaş, şöyle devam etti:

"Ben mesela 'himmet' ve 'hizmet' diyemiyorum artık. Yani uç kavramlar olarak bunu belirtmiş oldum. Niye? Çünkü çok istismar edildi ve kirletildi. Aslında bu kavramlar bizim için çok sıcak kavramlardı. Dolayısıyla bununla ilgili kitap çalışmamız var. FETÖ ve DEAŞ din istismarı el kitabı çalışmamız yakında bitecek. Dini Yayınlar Genel Müdürlüğümüz bu kitapları basacaklar. Binlerce, belki yüz binlerce el kitabı şeklinde bastırıp bütün milletimize dağıtacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Soru17 Mart 2018 15:07

    Diyanet iş olup bittikten sonra yada menfaatine aykırı oldugu için değil kim yaparsa yapsın hatta devlet yöneticileri dahi yapsa Allahın kitabına, islam ahlakına göre önceden uyaracak. Deas yada Fetö için yıllar önce diyanetten nedense bir uyarı duyamadık. Cuma hutbeleri hep siyasi gündem yönlendirmelerine yönelik. Cemaatlet, terikatlar, hocaefendiler, siyasal islamcılar hatta diyanet gerçekten islama hizmet ediyor mu yoksa kendi dünya heveslerine mi hizmet ediyorlar ?