E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırı---

Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırı

Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırı
13 Ağustos 2015 - 04:15 borsagundem.com

PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıya jandarma anında karşılık verdi. Teröristler kaçtı

Ağrı'nın Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığına terör örgütü PKK  mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
 
Alınan bilgiye göre, diyadin İlçe Jandarma Komutanlığına saat 21.30  sıralarında saldırı gerçekleştiren terör örgütü PKK mensupları, güvenlik  güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine karanlıktan faydalanarak kaçtı.

ANAMUR'DA POLİSE SALDIRI

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polis noktasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Polislerin anında karşılık verdiği saldırıda, bir polis ise omzuna isabet eden saçmayla hafif yaralandı.
0Sitene Ekle
Olay, dün saat 23.15 sıralarında Mersin-Antalya Karayolu Anamur Sanayi Sitesi girişindeki polis noktasında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Dragon Çayı Köprüsü yakınlarından pompalı av tüfeğiyle polis noktasına ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi sonucu kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırganlar, gece karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçarken, omzuna saçma isabet eden bir polis memuru ise hafif yaralandı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)