E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDiego forması başını yaktı---

Diego forması başını yaktı

Diego forması başını yaktı
19 Aralık 2014 - 07:57 borsagundem.com

Kupa maçında Fenerbahçe maçından sonra sahaya giren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yöneticisi Hakan Kobal, disiplin kuruluna sevk edildi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı yöneticisi Hakan Kobal, Fenerbahçemaçında talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Kobal, karşılaşma sonrası saha içine girerek, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas'ın formasını almak istemiş, bu sırada kendi takımının futbolcusu Hakkı Helvacı ile tartışma yaşamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

1- BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün, 16.12.2014 tarihinde oynanan BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca,

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü idarecisi HAKAN KOBAL'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Akreditasyon Talimatnın 6/1-c maddesi uyarınca ve Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)