E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'den CHP'ye sert sözler---

Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert sözler

Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert sözler
16 Ocak 2017 - 21:11 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni anayasa görüşmeleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'daki terör saldırısını kınarken Meclis'teki anayasa görüşmeleri hakkında önemli ifadeler kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları;

"Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, polis servis aracının geçişi sırasında önceden tuzaklanan elyapımı patlayıcının infilakı acımıza acı katmıştır. Bu saldırıda 4 polis şehit, 1’si ağır olmak üzere 2 polisimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Şehitlerimizin kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı temennisinde bulunuyor, terörizme ve teröristlere lanet olsun diyorum."

'MECLİS UMUTLARI BOŞA ÇIKARMAMIŞTIR'
"Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifinin birinci tur görüşmeleri dün itibariyle tamamlanmıştır. Milletvekillerimizi uzun ve yorucu çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını niyaz ediyorum. Bir hafta boyunca Gazi Meclisimiz olağanüstü bir çalışma performansı sergileyerek kendisine bağlanan umutları boşa çıkarmamıştır. 18 Maddelik Anayasa Değişiklik Teklifinin ilk etabı beklendiği üzere yoğun, heyecanlı, gerilimli ve hatta zaman zaman çalkantılı geçmiştir. Milli iradenin tecelligahı Meclisimiz Türkiye’nin ayak bağlarından kurtulması, sırtındaki kamburlardan uzaklaşması için devreye girmiştir.

"CHP OLMADIK YOLLARA SAPMIŞTIR"
"TBMM’nin çalışmasını engellemeye, milletvekillerinin demokratik ve siyasi tercih hakkını sabote etmeye dönük çabalara da hız verilmiştir. Milletten ümidini kesen CHP yönetimi, milli iradeye çıkan yolları tıkamak ve hatta kullanılamaz hale getirmek için olmadık yollara sapmıştır. TBMM’nde yaşanan kürsü işgalleri, kavga sahneleri, ucuz oyunlar, isnat ve iftiraya varan siyasi söylemler muhataplarını mahcup edecektir. Milli Mücadele’de destan yazan aziz Türk milletine nasıl ve hangi tür hükümet etme sistemini tercih ettiğini sormanın neresi yanlıştır?"

"MİLLETİN KADERİNE SAHİP ÇIKMA HAKKINI GASP ETMEYE KALKIŞTILAR"
"15 Temmuz’da tankın önüne yatan, gökyüzündeki darbeci uçaklara adeta pençe atan kahraman millete makus güvensizlik nasıl yorumlanmalıdır? Fiili durumdan şikâyetçi olup da bunun önlenmesi ve örselenmesi konusunda felç geçirmiş gibi hareketsiz duranlar ne anlatmaktadır? Egemenliğin sahibi olan Türk milletine tarihi nitelikli ve bizzat istikbalini ilgilendiren bir konuda görüşünü sormanın neresi hatalıdır? CHP ve yanında hizalanmış kaos ittifakı akla hayale gelmedik senaryolarla milletin kaderine sahip çıkma hakkını gasp etmeye kalkıştılar. Partimizin çok değerli milletvekillerinin telefon numaraları afişe edildi. Sosyal medyadan her türlü tezvirat ve dedikodu dolaşıma sokuldu."

"MİLLİ UZLAŞMA İHANETİ GÖMER, İTHAMLARI SÖKER"
"Sözde özgürlük ve demokrasi şampiyonları ille de hayır temposu tutarken,evet tercihini bastırmak için despotça ve tahammülsüzce hareket etti. Uzlaşma, sorumluluk ruhuyla milli şuuru buluşturmuş siyasi bir vicdanda vasat ve varlık bulur. Milli uzlaşma ihaneti gömer, ithamları söker. Aynı ırmakta iki defa yıkanma hevesi abestir. Türkiye abes siyaset mantığını elinin tersiyle itecek, hızını kesen ağırlıkları atacaktır. Muhtemel kaos hazırlıklarını, kriz salgınlarını, anti demokratik arayış ve özlemleri milletçe göğüsleyip peşinen etkisizleştirmek zorundayız. İnançları mumdan olanların ateşle imtihana girmeleri sonuçsuz ve boş bir çabadır. Millete korku salanların emelleri kursaklarında kalacaktır."

"ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ MİLLETİMİZİN ÖNÜNE GELECEKTİR"
"Yıllarca rejim üzerinden siyaset kurgulayanların, asıl rejim muhalifi müfsitler olduğunu görmek, bilmek, anlamak lazımdır. Allah’ın izniyle Çarşamba günü başlayacak ikinci tur görüşmelerinden sonra Anayasa Değişikliği milletimizin önüne gelecektir. İnancım budur. Milletten yana görünüp yine millete güvensiz ve duyarsız kalanlar bir kez daha çuvallayacaklar ve yüzleri kızarmaktan kurtulamayacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cehape yakada akape değil sistem oylanacak 17 Ocak 2017 14:50

    cehape bu işe hiç karışmasa bu anayasa milletten zor geçer ama milleti cehape üzerinden kışkırtırsanız onlara kızan çoğunluğun oyunu kolay alırsınız

  • Minnet borçlu insanlar denetim yapamaz 17 Ocak 2017 14:47

    ABD de başkanla partisi arasındaki ilişki düz üyelik dışında sıfırdır vekiller ve senatörler kendi partisinde yarışır ve sonra partisinden kendi gücüyle bağımsız aday olur seçildiğinde ne başkana minnet duymaz o nedenle oradaki senato ve temsilciler meclisinin başkan üzerinde denetim yetkisi vardır yüksek mahkeme üyeleri de büyük ölçüde bağımsızdır ve kimseye minnet duymadan denetimi sert yaparlar

  • Raci17 Ocak 2017 14:23

    Bu sistemde başkanlığı bir kez ele geçiren sistem açıklarını iyi kullanırsa ve isterse bir daha kolay kolay bırakmaz

  • al sana türk tipi başganlık sistemi 17 Ocak 2017 14:16

    yeni anayasayla partisinden milletvekili listelerini kim hazırlayacak ? başgan. anayasa mahkemesi üyelerini kim seçecek ? başgan. hakimi savcıyı onları atayan kurulları kim seçecek ? başgan ve partisi . seçimleri ve seçim hillelerinini denetleyen kurulları kim seçecek ? başgan peki bu durumda sistemde bir tane kısa devreye karşı sigorta denetim mekanizması var mı ? yohtur. o zaman işimiz ...

  • cengiz17 Ocak 2017 09:34

    ülküxü tabab e ülkücü tabana hakaret ed iyorsun

  • Alpertunga17 Ocak 2017 09:17

    senden başka sapan yok...

  • Türkiz Türker17 Ocak 2017 03:37

    Dünyada partisine kilit vuran ilk b.aşkan

  • MHP17 Ocak 2017 01:01

    Sen kendine bak.Onlar durdukları yerde duruyorlar çizdikleri aynı.Yolundan sapan sensin.Hepimizi rezil ettin.1 yıl önce söylemediğin kalmadığı Rte ve Akp nin koltuk deyneği oldun Türkiyeyi uçuruma götürüyosun,yazıklar olsun

  • BAHCELI CHPYE ATIP TUTMUS17 Ocak 2017 00:14

    ...dune kadar syn cumhurbaskanina atip tutmaktaydi bu gun farkli soylemde...yarin da bu gunden farkli davranirsa sasirmamak gerek sanirim ufukta chpile kankalik var...SAKA SAKA anlayamadigim icin syn bahceliyi duz mantik yaptim..:) :) :)

  • Tolga Daniş16 Ocak 2017 23:50

    Sn. Bahçeli bir nehirde iki defa yıkanamazsınız sözü Karl Marx ın çık noktasıdır.İnanamıyorum size ya

  • kilic kardese cvp16 Ocak 2017 23:49

    dolarla ne isin var. sabanci senin kadar dusunmuyordur. milleti kirkirtmaya calisma. senin ekmegin sekerin dolarlami satiliyor???? kiran dolarlami??? erdogan olmasa dolar 70 tl olurdu, gorurdun o zaman .... kini

  • Bahceli sen nesin16 Ocak 2017 23:29

    Bir yandan Hdp kulislerin e selam veriyorsun.Hdp li Ahmet Türk ün tutuksuz yargılanmasını istiyorsun.Biryandan milliyetçisin.

  • Bozkurt16 Ocak 2017 23:20

    Bahçeli psikolojik yardıma ihtiyacı olan bir kişilik haline dönüştü maalesef.

  • KILIÇ16 Ocak 2017 22:59

    ÜLKEYİ DÜŞÜNEN YOK TL HER GÜN YÜZDE 3 DEGER KAYBEDİYOR OYSAKİ HÜKÜMET BİZE YÜZDE 3 ZAM VERMİŞTİ BİR GÜNDE ERİTTİ TABİKİ MUHALEFET BU KONULAR AKLINA BİLE GETİRİPTE HÜKÜMETE SORU BİLE SORMUYOR .

  • alp16 Ocak 2017 22:56

    sen devlet olduğunu gösterdin...seni eleştirenler...hyatında sana oy vermeyenlerdir...güya zarf atıyorlar...ÜLKÜCÜ dvatan memat meselesinde nerede duracağını bilir..zaten bilmese türkücüdür

  • Yaşaşın Laik Türkiye Cumhuriyeti16 Ocak 2017 22:45

    sen ve senin gibilere ne bu meclisi nede Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurdugu büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ andımız olsunki yıktırmayacagız....Oyumuz HAYIR......

  • HAYIR16 Ocak 2017 22:14

    Bahçeli geriye dönüp konuştuklarını Tek Tek izlesen ve şimdi konuştuklarınla karşılaştırsan Asıl senin yüzün kızarır.Tabi kızaracak yüzün Sende kaldı ise .Sayende MHP de sifirlanacak.Doksan derece dönüşün ardından ne olacak ileride göreceğiz.

  • emekliasker16 Ocak 2017 22:14

    sen büyüksün sayınbahçeli yazıklar olsun kılıcdar oğlu

  • emekliasker16 Ocak 2017 22:12

    hdp hayır diyorsa bahçeli doğru yapıyor allahına kurban

  • davutoglu16 Ocak 2017 21:52

    kula kul olanlar utansın

  • hulusi16 Ocak 2017 21:51

    şaşırdık mı , şaşırmadık.

  • adamin dibisin16 Ocak 2017 21:47

    ya bu adam sasirtiyor. nasil bir adamsin sen be. helal sana. dogru kim olursa olsun ama onun yanindasin. bundan sonra sen ne dersen o. akp'ye kadar mhp'liydim, krizden sonra akpli olmustur. 2003 itibariyle. ama artik mhpye donme zamani gelmistir.

  • Sevim Arda Sayın16 Ocak 2017 21:46

    Eskiden sayar duyardık şimdi saymıyoruz ve duymuyoruz sizi sn Bahçeli....Size inad HAYIR vereceğiz 7 kişilik ailem ile BUNUN vebali de inşallah size olur!!!!

  • aaa16 Ocak 2017 21:42

    gerçekten bu beyanlar Bahçelinin mi yoksa AKP li bir milletvekilinin de bahçeliye mı mal edilmiştir. anlamadım.

  • gariban16 Ocak 2017 21:39

    Sayın Bahçeli. hani "Erdoğanı yüce divana göndermesem namerdim" demiştiniz.unuttunuz mu ?,yoksa yüce divan dediğiniz yer başkanlık koltuğu muydu da biz mi anlamamışız.

  • Mehmet Çelik16 Ocak 2017 21:36

    tebrikler,devlet adamı devlet bahçeli beye.

  • Seçmen16 Ocak 2017 21:24

    Bu süslü laflarla asıl siz gazi meclisi yok ececek bir gaflet içerisindesiniz sn bahçeli, milletin iradesi dediğiniz meclis sayenizde feshediliyor ve iradeyi tek adama teslim ediyorsunuz. Yarih sizi afetmeyecektir.