E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli meydanlara çıkıyor---

Devlet Bahçeli meydanlara çıkıyor

Devlet Bahçeli meydanlara çıkıyor
13 Haziran 2018 - 08:30 borsagundem.com

24 Haziran seçimleri kampanyasına, “Cumhur İttifakı, Millet Aklı” sloganıyla başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 19 Haziran’da Samsun'da, 21 Haziran’da Adana’da ve 23 Haziran’da da “Büyük Türkiye” temasıyla Ankara’da miting yapacak

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve seçim ittifakları ile erken seçimin kapısını açan MHP lideri Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimlerine yönelik “Cumhur İttifakı, Millet Aklı” sloganıyla kampanyasını başlatan ve 5 ilde salon toplantılarında 31 ilin teşkilat temsilcileriyle buluşan Bahçeli, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Ankara’da genel merkezde partililerle bayramlaşacak. Bayramın ikinci günü de İstanbul’da kapalı salon toplantısında bayramlaşma törenine katılacak.

23 HAZİRAN'DA ANKARA'DA BÜYÜK MİTİNG

Habertürk'ün haberine göre Bahçeli 18-20 ve 22 Haziran tarihlerinde televizyon programlarına katılarak soruları yanıtlayacak. 19 Haziran’da Samsun mitingi düzenleyecek olan Bahçeli, 21 Haziran’da Adana’da, 23 Haziran’da da “Büyük Türkiye” temasıyla Ankara’da miting yapacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)