E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDevler, ‘Türkiye’nin Yeni Hikayesi’ni yazıyor---

Devler, ‘Türkiye’nin Yeni Hikayesi’ni yazıyor

Devler, ‘Türkiye’nin Yeni Hikayesi’ni yazıyor
11 Aralık 2018 - 22:25 borsagundem.com

Siyasetin, sermaye piyasalarının, finansın, ünlü şirketlerin yerli ve yabancı dev isimleri Zirve 2018’de bir araya geliyor. Büyük organizasyonun teması Türkiye’nin yeni hikayesi..

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin önde gelen dernekleri, birlikleri, bölgesinin güçlü, uluslararası arenanın parlayan yıldızı Türkiye’nin büyük yürüyüşünü kritik organizasyonlarla destekliyor. 

Geçtiğimiz aya damgasını vuran Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nin ardından yeni bir dev etkinlik geliyor. İşte Türkiye’nin yarınları adına büyük randevu…

Türkiye’nin devleri; siyasetin, ekonominin, Sermaye Piyasalarının, finans dünyasının güçlü aktörleri; turizmin, modanın ünlü isimleri; her biri alanının güçlü şirketleri Türkiye’nin yeni hikayesi için buluşuyor. Yeni hikayenin yapı taşlarını örmek için bir araya geliyor…

MÜTHİŞ BİR PROGRAM

Türk Sermaye Piyasalarının derinlik kazanması adına kritik çalışmalara imzasını atan Yatırımcı İlişkileri Derneği TÜYİD imzasını taşıyan "Yatırımcı İlişkileri Zirvesi"nin tarihi 12 Aralık yani bugün. Adresi İnterContinental İstanbul. Program ise tek kelimeyle müthiş.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve TÜYİD Başkanı Nursel İlgen’in açılış konuşmalarıyla 09.30'da başlayacak olan Zirve 2018’de sadece Türkler yok, IPREO’dan LFDE’ye uluslararası piyasalardan etkili ve yetkili konuklar da var.

TÜRKİYE HİKAYESİNİN YENİ YAPI TAŞLARI

Etkinlik, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Coca Cola İçecek CEO’su Burak Başarır'ın katılacağı oturumla start alacak. “Türkiye Hikayesinin Yeni Yapı Taşları” başlığı altında şirketlerin iş yapma şekilleri nasıl değişmeli ve şirketlerin ev ödevi masaya yatırılacak. Ne anlatıyorduk bundan sonra ne anlatacağız, yeni dünyada strateji planlamalarının ömrü kaç yıl sorularına yanıt aranacak.

HALKA ARZLARIN ROLÜ

Etkinliğin önemli konularından biri de ‘Halka Arzlar’. Halka arz bir şirketin hayatında neyi değiştirir, Türkiye Sermaye Piyasalarının büyüme potansiyelinde halka arzların rolü nedir, başarılı bir halka arz için neler gerekir? Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Medical Park CFO’su Burcu Öztürk, PAAMCO Miren Portföy Genel Müdürü Ali Yavuz Birdal, Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Kıvanç Zaimler, beklentileri, hedefleri inceden inceye ele alacak, düşüncelerini paylaşacak.

YABANCI GÖZÜYLE TÜRKİYE

Uluslararası bakış açısıyla Türkiye’de yatırımcı ilişkileri ve deneyimler,  ‘iç’ten ‘dış’a geçiş anı. Dev etkinliğin ikinci yarısının başlangıcı. İPREO Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Tobias, ADP Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Audrey Arnoux, Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Piero Munari, Institutional Investor EMEA Bölgesi Satış ve Ürün Geliştirme ve Extel Araştırma Direktörü Amani Korayeim, davetlilere yabancı gözüyle Ay-Yıldız’a bakışı anlatacak. Tecrübeler aktarılacak. 

YATIRIMCILARA ULAŞMAK İÇİN YENİ KANALLAR

Yabancı değerlendirmesi bunlarla sınırlı kalmayacak. Hemen ardından bu kez de Avrupa ve Kuzey Amerikalı yatırımcıların küresel kurumsal erişim yaklaşımları, değişen dinamikler ele alınacak. IPREO Yönetici Direktörü Andreas Posavac ve BNY Mellon Türkiye Temsilcisi Cihat Takunyacı, LFDE Küresel Büyüme Amaçlı Hisse Fon Yöneticisi David Ross’un moderatörlüğünde kurumsal ve bireysel yatırımcıların yaklaşımlarını paylaşacak, Türkiye’ye etkisini dile getirecek, bu ortamda aktif yatırımcı hedeflemesi için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini işaret edecek. Oturumda yatırımcılara ulaşmak için yeni kanallar, yatırım evreni konuları üzerinde de durulacak.

İKİ KONUK KONUŞMACI

Günün iki konuk konuşmacısı ve konularına gelince… ‘Yatırımcı İlişkileri Kariyer Yönetimi’nde Egon Zehnder Türkiye Yönetici Ortağı Murat Yeşildere tarafından işlenecek içerik kısaca profesyonel beklentiler, yeni kariyer olanakları. ‘Yarının Dünyasından Kesitler’ise İnternet Ekipler Amiri Serdar Kuzuloğlu’na emanet.

İŞTE FİNAL OTURUMU

Ve günün finali…

Küresel Pazarlarda Türkiye… Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, Dice Kayek Kurucuları Ayşe Ege-Ece Ege, Yönetim Danışmanı Aclan Acar ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, tüm günün adeta özetinden yola çıkarak, stratejiye noktayı koyacak: Neleri de yapabiliriz?

Bugün herkes yeni bir Türkiye hikayesi ile tanışacak...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1Borsacı12 Aralık 2018 00:51

    Etkinlik sanal olarak www.tuyid.org sitesinden izlenebilecekmiş.

  • KARTALAĞABEYLİ11 Aralık 2018 23:38

    YORUM YOK..ANLAŞILAN İLGİ ALANI DEĞİL.KİMSE UMURSAMIYOR..NEDEN?

  • 1Borsacı11 Aralık 2018 23:28

    sahibinden.com da ev bakıyorum, malesef satıcı ile potansiyel alıcı arasında uçurum var. Borsada hisseler ekonomik durumu fiyatlamış ama konut sahipleri düşük faiz ile aldıkları evlerin fiyatlarının kredi imkanlarının kesildiği bu ortamda düşürmüyor. Kira getirisi ile konut fiyatı arasındaki oran da çok yüksek. Sonuç olarak kirada oturmak daha avantajlı.