E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDev fonlar Moody’s’e bakmıyor---

Dev fonlar Moody’s’e bakmıyor

Dev fonlar Moody’s’e bakmıyor
01 Ekim 2016 - 13:13 borsagundem.com

Ünlü&Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, "Moody's'in sipariş not indirimine dünyanın dev fonları da prim tanımıyor" dedi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruşuluşu Moody's'in sipariş not indirimine dünyanın dev fonları da prim tanımıyor. Son üç haftada İngiltere ve Londra'da 11 trilyon doları yöneten, Türkiye'de de 7-8 milyar dolarlık portföyleri bulunan 40 fonla görüştüğünü belirten yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, bunlara 15 Temmuz darbe girişimini anlattıklarını söyledi. Fonların bunu anladığını ve temizlenen devletin nasıl işleyeceğini takip edeceğini ifade eden Ünlü, "Moody's'e değil, Türkiye'nin izlediği yola bakacaklar. Darbe girişimi, üç yılda ortaya çıkan bazı soru işaretlerinin nedenlerini ortaya koydu. Türkiye'nin daha iyi ilerleyeceğine inanıyorlar" dedi.

NEW YORK'TA ARACI KURUM
Öte yandan, 20'nci yılını kutlayan Ünlü&Co, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi'nin de lider yatırım bankası olma hedef doğrultusunda, New York'ta aracı kurum lisansıyla faaliyetlere başladı. Singapur'da temsilcilik ofisi açtıklarını hatırlatan ve Ortadoğu ile Londra'nın da radarlarında olduğunu ifade eden Ünlü, İran'la ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ünlü, sonraki hedefin Mısır olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Ali Eryılmaz01 Ekim 2016 22:23

    Memlekette bu kadar yüksek faiz dururken kim bize para vermezki , Moody nin kararı Türkiyeye para akışını etkilemeyecektir.Çünkü bizde faiz çok yüksek Türkiyedeki bankalar bu kadar çok parayı nereden buluyor sanıyorsunuz ????? Bir çok sndikasyon kredisi alıyorlar Türk bankaları yabancı bankaların taşeron bankalarıdır fazi paraları aynen yurt dışına çıkıyor.

  • Ahmet engin 01 Ekim 2016 17:07

    Zaten gariplik de bu ya... Büyük fonlar bunları iplemez ama sözde ekonomi kanalındaki sümüklüler yorum yapar daaaaaa yapar ...

  • piyasa01 Ekim 2016 14:21

    moods hisseleri toplar zamanı geldiğinde not artımı yapar.geri ky verir böyle sürer gider.adıda borsa olur .

  • KOMBASSAN01 Ekim 2016 13:39

    Hukumetten onlarca ihale alan kombassan neden 15 temmuz sonrasi hisse alimi yapmadi? Nerede ulkesine dusunen sirket? Binlerce insani magdur etmis hisse. Spk neden denetlwmiyor?