E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerdiyok’a gelen cazip teklif Terim’den döndü---

Derdiyok’a gelen cazip teklif Terim’den döndü

Derdiyok’a gelen cazip teklif Terim’den döndü
17 Şubat 2018 - 12:12 borsagundem.com

Liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da flaş gelişme… Terim o teklifi niçin reddetti?

Transfer dönemi bitti, kulüpler yaz dönemi için kolları sıvadı ama bazı gerçekler de yeni gün yüzüne çıkmaya başladı... Bunlardan birinin de Galatasaray'da yaşandığı ve Teknik Direktör Fatih Terim'in oyuncularından biriyle ilgili flaş teklifi reddettiği öğrenildi...

Sarı kırmızılı takımda taraftarın sevgilisi olan ve attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan Bafetimbi Gomis'in gölgesinde kalsa da görev aldığı zaman kalitesini gösteren Eren Derdiyok'a cazip bir teklifin geldiği ortaya çıktı.

Eren Derdiyok, Basel'in kapısından döndü

İsviçre ekibinin, ara transferin son gününde sarı-kırmızılı forvetin bonservisi için 3 milyon Euro'luk teklif sunduğu iddia edildi. Ancak, gelir gelmez sarı kırmızılı takımı adeta şaha kaldıran ve liderlik koltuğuna oturdan Fatih Terim onay vermediği için yönetim teklifi geri çevirdi.

İsviçre'de ara transfer 16 Şubat Perşembe günü sona erdi. Terim'in sadece Bafetimbi Gomis ile yola devam etmenin risk olacağı gerekçesiyle Eren Derdiyok'u kadroda tuttuğu bildirildi. Eren Derdiyok bu sezon 22 maçta 4 gol atıp, 4 asit yaptı. Görev aldığı maçlarda da başarılı bir performans ortaya koydu. (Fotomaç)
 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)