E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDerbi için 6847 kişi bilet aldı---

Derbi için 6847 kişi bilet aldı

Derbi için 6847 kişi bilet aldı
19 Nisan 2014 - 18:29 borsagundem.com

Futbolda gözler derbiye çevrilmişken Passolig uygulamasının başlamasıyla beraber gelen haberler hiç de iç açıcı değil

Fenerbahçe'nin galibiyetle ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edeceği Beşiktaş'ın 3 puana ulaşması halindeyse şampiyonlar ligi'ne katılm yolunda büyük avantaj elde edeceği sezonun son derbisi öncesinde bilet şoku yaşanıyor. Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamaya göre, şu ana kadar 13.300 Passolig kartı ve 6.847 maç bileti satıldı. Sezonun son büyük derbisi 75 bin 145 kişi kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 

KAYSERİ'DE 285 MANİSA'DA 250 BİLET

Derbi karşılaşması dışında bu hafta oynanan maçlardan gelen bilet haberleri de hayal kırıklığı yaratmış durumda. Dün oynanan ve evsahibi Kayseri Erciyesspor'un kümede kalma mücadelesinde misafir ekip Trabzonspor'un ise Avrupa kupalarına katılma yolunda hayati önemde olan Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor karşılaşması için Kayseri'de sadece 285 Passolig bileti satıldı. 

Kısa süre önce Manisa'da oynanan ve yine ligde kalma mücadelesinde hayati önemde olan Akhisar Belediyespor-Kayserispor karşılaşmasında ise sadece 250 Passolig bileti satıldı.   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)