E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDenge'de en yüksek seviyelerden ortak satışı---

Denge'de en yüksek seviyelerden ortak satışı

Denge'de en yüksek seviyelerden ortak satışı
27 Ekim 2017 - 15:18 borsagundem.com

Satış haberiyle beraber sert fiyat hareketlerine sahne olan Denge Yatırım Holding hissesinde Recep Ali Keydal satışta bulundu

Denge Yatırım Holding'de yükseliş devam ediyor. Yapımcı Raci Şaşmaz'ın yüzde 48.5'nin satın aldığı ve adını Pana Yatırım Holding'e çevirme işlemlerine başladığı Denge Yatırım Holding hissesinde sert fiyat ve miktar hareketleri dikkat çekiyor. 9 günde hissede yükseliş yüzde 300'e yaklaştı.

55.4 milyon liraya alınan şirketin hissesi 2.5 lira seviyelerinden 10 liraya kadar yükseldi. Paylarını Raci Şaşmaz'a satan Recep Ali Keydal ise kalan son paylarını da yüksek fiyattan satmaya devam ediyor.

Keydal, 26/10/2017 tarihinde 29 bin 583 adet payı 9-9.88 lira fiyat aralığından sattı. Keydal, satıştan 283 bin 791 lira gelir elde etti. Şirketteki payı ise yüzde 5.73'e geriledi.

ŞİRKETTEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN...

Denge Yatırım Holding hisselerinde Ankaralı Özdemir Uçar ismi

Denge Yatırım'da zorunlu pay alım teklifi belli oldu

Denge’ydi Pana oldu, Şaşmaz planlarını anlattı

Raci Şaşmaz, Denge Yatırım Holding'i aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat27 Ekim 2017 20:24

    Bu hisse ile ilgili yayınlanan tüm haberler arka arkaya okunup akıl süzgecinden geçirilse, Hissenin hacimsiz yükselişleri değerlendirilmeye alınsa, Sert düşüşün nedeni de bu değerlendirmeye katılsa, Hisseleri alıp satamayanların yorumları incelense, nasıl bir durumla karşı karşıya olduklarını anlarlar. Küçük yatırımcımız finansal okur yazar olmayı öğreneme dikten sonra daha çok kazıklanmaya devam edecektir.

  • Ckync27 Ekim 2017 20:03

    Ne bu böyle ya. Komedi valla. Borsada tek bu kağıt mi var Allah aşkına. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Başka hisse mi yok. Alctel afyon sönmez petkim var da var. 50 tl de olsa umrumda degil. Mu üzülmesin yeter

  • D.demirkan 27 Ekim 2017 16:39

    RACİ ŞAŞMADI VATAN DAŞIN FELEGİ ŞAŞTI.MİLLETİ KİMLER ÇARPMADI Kİ.