E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakDemir La Vida’da teslimler başlıyor---

Demir La Vida’da teslimler başlıyor

Demir La Vida’da teslimler başlıyor
21 Mayıs 2016 - 04:35 borsagundem.com

Demir İnşaat’ın İstanbul Büyükçekmece’de inşa ettiği ve Nisan 2014’ten bu yana yüzde 60 prim yaptığı belirtilen Demir La Vida projesinin 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor

Akıllı ev teknolojileriyle hayata geçirilen, göl ve deniz manzaralı projenin teslim tarihine kadar yüzde 120 prim yapması bekleniyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, projelerinden banka kredisi ile ev almayı kolaylaştırdıklarını belirterek, kira öder gibi ev sahibi olmak için Demir La Vida’daki sınırlı sayıdaki dairelerin sahiplerini beklediğini bildirdi. Demir, projede yüzde 1 KDV avantajı yer aldığını, buna ilave olarak banka kredisi kullanmak istemeyen müşterilere 18 ay vade imkânı sundukları bilgisini verdi.

Demir, “Yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları, yaşamı kolaylaştıracak detaylar var. Bunların yanı sıra Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim projenin yüzde 76’sı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilen Demir La Vida’da sınırlı sayıda kalan son dairelerde metrekare fiyatları 4 bin 400 lira seviyesinde seyrediyor” dedi.

Toplamda 64 metrekare ile 313 metrekare arasında değişen 379 adet konutun ve 29 ticari ünitenin yer aldığı proje Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Yeni Havalimanı gibi projelere yakın konumda bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)