E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'na üstü kapalı yanıt---

Davutoğlu'na üstü kapalı yanıt

Davutoğlu'na üstü kapalı yanıt
04 Mayıs 2016 - 04:32 borsagundem.com

Davutoğlu'nun partisinin grup toplantısında “Şu sağ ve sol omuzumuzda dosya tutanlar var ya onlar hakkı yazsınlar gerisi ne yazarsa yazsın” ifadesini kullanmasının ardından sosyal medyaya ilginç bir paylaşım geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Şu sağ ve sol omuzumuzda dosya tutanlar var ya onlar hakkı yazsınlar gerisi ne yazarsa yazsın” dediği partisinin Meclis grup toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı, eski AK Parti milletvekili Mustafa Akış, Twitter'dan bir not paylaştı.

Akış, Twitter’dan, üzerinde “Türkiye-RTE-AK Parti” yazan bir notu paylaştı ve şu mesajı yayınladı: İster sağdan oku, ister soldan oku, şu an durum bu” yazdı. Akış, akşam da Erdoğan’ın fotoğrafıyla birlikte, “Senin meydan okuyuşuna, senin dik duruşuna, senin sahip çıkışına sevdalıyız”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asker babası04 Mayıs 2016 07:41

    bu arkadaş askerliğini yaptı mı çok merak ediyorum.özgeçmişte bulamadım yoksa moda olan yükseklisans modeline mi takıldı askerlikten yırtmak için ya da bedelli mi yaptı