E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Darbe gecesi ölenlere şehit demem' deyince...---

'Darbe gecesi ölenlere şehit demem' deyince...

'Darbe gecesi ölenlere şehit demem' deyince...
25 Temmuz 2016 - 23:49 borsagundem.com

Habertürk televizyonunda Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programına katılan Profesör Doktor Nurşen Mazıcı tepki çeken açıklamalarda bulundu

Habertürk kanalında Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programına katılan Profosör Doktor Nurşen Mazıcı'nın provokosyonu büyük tepki çekti.

FETÖ'cü hainlerin kanlı darbe girişimini tiyatro olarak nitelendiren Mazıcı'ya tepki yağdı. FETÖ'nün darbe girişiminin karşısına dikilen demokrasi şehitlerine de dil uzatan Mazıcı'nın çirkin ifadelerine sosyal medya da tepki gösterdi.

KAFA KESME PROVOKASYONU
248 şehit ile ilgili, "Ben insan derim. Şehit dediğiniz andan itibaren dinsel bir açıklama yapmış olursunuz." ifadelerine imza atan, yalan olduğu ortaya çıkan kafa kesme provokasyona sahip çıkan Mazıcı, FETÖ'nün darbe girişimi ile de AK Parti'yi ilişkilendirmeye kalktı.

UYARILARA RAĞMEN ÖZÜR DİLEMEDİ
Programın sunucusu Ece Üner'in uyarısına rağmen özür dilemeyen Nurşen Mazıcı, reklam arasından sonra yayından kovuldu.

HABERTÜRK'TEN AÇIKLAMA
Habertürk'te Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programına katılan Profosör Doktor Nurşen Mazıcı'yla ilgili açıklama yapıldı. Mazıcı'nın Demokrasi şehitleriyle ilgili ifadelerinin çizgiyi aştığını belirtilen açıklamada, kendisine teşekkür edilerek yayına çıkarılmadığı dile getirildi.

Programın sunucusu Ece Üner, FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin karşısına dikilen demokrasi şehitlerinin önemine de dikkat çekti.

METEHAN DEMİR TEPKİ GÖSTERDİ
Mazıcı'nın programdan kovulmasının ardından gazeteci Metehan Demir'de bu sözlere tepki gösterdi. "Onlar şehittir. Aziz şehitlerle birlikte onların arkada bıraktığı yakınları da düşünmemiz lazım." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)