E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDanıştay'dan CHP'nin itirazına ret---

Danıştay'dan CHP'nin itirazına ret

Danıştay'dan CHP'nin itirazına ret
25 Nisan 2017 - 12:54 borsagundem.com

Danıştay, CHP'nin referandum sonuçlarına ilişkin yaptığı başvuruyu reddetti.

CHP'nin referandum sonuçlarına yönelik Danıştay'a yaptığı itiraz başvurusu reddedildi. Danıştay'dan yapılan açıklamada, "Karar verilmesine yer olmadığına hükmedildi" denildi.

CHP'nin referandum sonuçlarına ilişkin Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yaptığı başvuru da reddedilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7225 Nisan 2017 13:39

    Özetle; aldığınız ürünün ayıplı olması ile ilgili başvuracağınız Yetkili Servis; Anayasa 79'a göre YSK'dır, denmekte iken siz; ürünü Danıştay Elektroniğe götürüp, bu ayıplı bunu değiştirin kardeşim diyorsunuz....Hayır nediiicekti adamlar acabaa??? YSK kararı ile iç hukuk yolları tükenmiş olacağından kanımca hiç AYM'ye başvurmadan direk AİHM'e gidilebilir...Ve fakat ne işe yarar sorusuna gelirsek..AİHM kararı seçimin meşruiyetinin sakat olduğu yönünde olursa bu kuvvetli bir varsayım olarak halkın önüne götürülür...gibi düşünebiliriz...Ve fakat.."SO WHAT"...Yaaaaaaaani CHP'nin halkın oyunu hak ederek alarak kuvvetli iktidar olmaktan başka yolu yoktur..Ki kanımca kuvvetli iktidar bile olsa iktidar ve başkanı için bu ballı börek sistemden geri adım atacağı hakkında ciddi şüphelerim vardır...neyse fazla uzatmiiiimm