E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDamat, Spartak Moskova'ya sponsor oldu---

Damat, Spartak Moskova'ya sponsor oldu

Damat, Spartak Moskova'ya sponsor oldu
26 Mayıs 2015 - 05:01 borsagundem.com

Orka Holding'in Ruysa'nın ünlü futbol kulübü ile yaptığı 3 yıllık anlaşma gereği, kulübün tüm maçlarında billboard'larda Damat'ın reklamları dönecek

Orka Holding, Rusya’nın önemli futbol klüplerinden Spartak Moskova ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Milliyet'te Kadife Şahin imzasıyla yer alan habere göre 4 yıldızlı, 24 milyon taraftarı olan Spartak Moskova tüm maçlarına Damat’ın üreteceği kıyafetlerle çıkacak, statlardaki bilbordlarda Damat’ın reklamları yer alacak.

Anlaşmanın iki tarafın reklamından çok, işbirliği anlaşması olduğunu ifade eden Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Rusya pazarını Spartak Moskova ile büyüteceğiz. Şu an burada 10 mağazamız var. 24 milyon taraftarı olan Spartak Moskova Rusya’da tanırlılığımıza büyük katkı yapacak. Takım için özel tasarımlar hazırlıyoruz. Eylülde üretim başlayacak. Burada reklamdan çok uzun vadeli işbirliğine önem veriyoruz. Herkül kadar güçlü değilseniz, Arşimed kadar zeki olacaksınız” dedi.

Ürün eylülde vitrinde

Bir yıl önce girdiği Rusya pazarında 10 mağaza açan D’S Damat, Spartak Moskova ile ülkedeki bilinirliğini daha da artırmayı amaçlıyor. Taraflar arasında imzalanan anlaşma kapsamında D’S Damat, Spartak Moskova futbolcuları, teknik ekip ve kulüp yönetimine yılda iki kez özel koleksiyon hazırlayacak. D’S Damat ve Spartak Moskova amblemli ürünler, Rusya’daki D’S Damat ve kulüp mağazalarında sonbahardan itibaren satışa sunulacak.

Hedef 25 mağaza..

D’S Damat ve Spartak Moskova arasındaki sponsorluk anlaşması, takımın başkent Moskova’da yapımı yeni tamamlanan Otkritie Arena stadyumunda düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar, Spartak Moskova Direktörü Alexander Atamanenko, katıldı. 

Süleyman Orakçıoğlu, Rus futbol liginde 21 kupa ile en çok şampiyonluk kazanan ve dört yıldızı bulunan Spartak Moskova ile işbirliğinin pazar paylarını artıracağını söyledi. 
Orakçıoğlu, “Spartak Moskova için takım elbiseden ayakkabıya çok özel bir koleksiyon hazırlayacağız. Ürünlerimiz sonbahardan itibaren D’S Damat ve kulübün mağazalarında satışa sunulacak. Takımın her maçında saha içi bilboardlarda D’S Damat reklamlarımız yer alacak. İşbirliğinin de ivmesiyle bu yılsonuna kadar Rusya’da 15, 2016 yılı sonuna kadar 25 mağazaya ulaşmayı ve lider markalarından biri olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Mühendis çalıştırıyor


D’S Damat’ın sıradan ceket ve gömlek satan bir marka olmadığını söyleyen Orakçıoğlu, şöyle konuştu: “Perakende mühendisiyiz. Tüm operasyonlarımızı titizlilikle yürütüyoruz. Stil ve tasarım odaklı bir marka olarak, Ar-Ge faaliyetleri sonrası geliştirdiğimiz her bedene uygun, fit gösteren kalıplarımızla çok iddialıyız. Kaliteli ve satın alınabilir fiyatlarımızla Rusya’da da fark yaratacağız.” Şirkette 14 mühendis çalışıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)