E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDamat, düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine otomobilini sürdü: 4 yaralı---

Damat, düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine otomobilini sürdü: 4 yaralı

Damat, düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine otomobilini sürdü: 4 yaralı
23 Ekim 2016 - 23:45 borsagundem.com

Kocaeli Dilovası'ndaki düğün kâbusa döndü. Damat, salonda kavga ettiği 4 kişinin üzerine çıkışta otomobilini sürdü. 4 kişiyi yaralayan damat kaçtı

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir düğünde yaşananlar mutlu geceye göle düşürdü. Düğün salonunda damat Ö.K. ile 4 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Araya girenler kavga eden tarafları ayırdı. Salondan çıkan Ö.K. otomobiline bindi. Ö.K. kavga ettiği kişileri düğün salonun önünde görünce otomobili üzerlerine sürerek çarptı. Yakup Sözmen, Zekeriya Yıldız, Sedat Düşek ve Mertcan Düşek yaralandı. Salonun önünde bulunanlar Ö.K.’yı yakalarken, 112 Acil ve polisi aradı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralılara müdahale etti. Bu arada yaşanan kargaşadan yararlanan Ö.K. koşarak olay yerinden kaçtı.

112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 kişi kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, kaçan Ö.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAVGA VE ÜZERLERİNE OTOMOBİLİ SÜRMESİ KAMERALARA YANSIDI

Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde Ö.K.’nın düğün salonunda yumruk yumruğa kavga etmesi ve ardından otomobili düğün salonunun önünde bu kişilerin üzerine sürmesi saniye saniye görüntülendi. Düğün salonunun içerisindeki kameralar Ö.K. ve bir gencin yumruk yumruğa kavga etmesini görüntülerken, daha sonra düğün salonunun önünde bulunan 5 kişiden 4’üne otomobilin çarpması görüntülendi. Hızla gelen otomobilin çarpmasıyla 4 kişi havalya savrulup düşerken, otomobil gelin arabasına çarparak uzaklaştı. Ö.K. ile kavga eden kişi ile bir kişi ağır yaralanırken, diğer 2 kişinin ise yere düştükten sonra güçlükle yürüdükleri görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)