E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhuriyet Gazetesi önünde silah sesleri---

Cumhuriyet Gazetesi önünde silah sesleri

Cumhuriyet Gazetesi önünde silah sesleri
03 Mart 2017 - 09:08 borsagundem.com

Cumhuriyet Gazetesi'nin Şişli'de bulunan binasına gelen bir saldırgan 2 el ateş açtıktan sonra yakında bekleyen bir araca binerek kaçtı

Bu sabah Cumhuriyet'in Şişli binası önünde şüpheli bir şahıs gazetenin karşısındaki duvara 2 el ateş etti. Polis binaya gelerek kamera görüntülerini aldı ve zabıt tuttu. Polisin tesbitine göre, saldırgan ateş ettikten sonra taksiyle kaçtı.

Olay yerindeki incelemesi tamamlayan ekipler, buradan taksiyle geçerken havaya ateş açtığı belirlenen kişi ya da kişilerin yakalanması geniş çaplı araştırma başlattı.

Gazetenin Haber Koordinatörü Aykut Küçükkaya, "Sabah 06.45 sıralarında taksiyle geçen bir şahıs iki el ateş açıyor. Biri mezarlığın duvarına isabet ediyor" dedi. Küçükkaya, emniyetin saldırganın şarhoş olduğunu değerlendirdiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaşasın Cumhuriyet03 Mart 2017 10:41

    Amaç Cumhuriyet Gazetesi ni susturmak korkutmak.Sonra da demokrasi dersi vereceksin.

  • Yorumlu Yorum03 Mart 2017 10:37

    Cidden sıktı ama. Tamam sıkın hobi olarak yine sıkın ama abi hep de aynı oyunla figüranla da oynanmaz ki bu oyun. Biraz özgün olmayı öğrenin artık. Bu millet eski güttüğünüz koyun sürüsü değil artık.

  • KILIÇ03 Mart 2017 10:33

    kandilden emirle yayın yapanlar bu ülkede gazetecilik yapmasına müsade edilmemeli.

  • CANAN03 Mart 2017 09:58

    YİNE CAN DÜNDAR TİYATROSU OYNUYORLAR BUNLAR BİR SAHTEKAR...GAZETEYİ HALK KAPATACAK ZATEN GÜNLÜK SATIŞLAR 1000 GEÇMEZ..İŞLERİ BİTTİ

  • E,S03 Mart 2017 09:16

    kendilerinden başkası değildir.