E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Göksel Aşan Finans Ofisi Başkanlığı'na atandı---

Prof. Dr. Göksel Aşan Finans Ofisi Başkanlığı'na atandı

Prof. Dr. Göksel Aşan Finans Ofisi Başkanlığı'na atandı
16 Ekim 2018 - 02:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığına Prof. Dr. Göksel Aşan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Finans Ofisi Başkanlığına Prof. Dr. Göksel Aşan atandı.

Söz konusu atama, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri uyarınca gerçekleştirildi.

GÖKSEL AŞAN KİMDİR?

Bir dönem Bilgi Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi'nde görev yaptı. İktisat alanında uzman olan Prof. Dr. Göksel Aşan, şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde görev yapmaktadır..

1966 İstanbul doğumlu olan Aşan, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde sırasıyla 1987 ve 1991 yıllarında tamamladı.

Göksel Aşan, doktora eğitimini 1991-1998 yılları arasındaki eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi’nde Kamu Maliyesi alanında aldı. 

1988-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Göksel Aşan, doktora derecesini aldıktan sonra 1998 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 

2008 yılnda Doçent olan Göksel Aşan, 2017 yılında Prof. Dr. ünvanını aldı. 

Prof.. Dr. Göksel Aşan, 1999-2010 yılları arasında Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Program Koordinatörlüğü görevini üstlendi. 2010-2011 yılları arasında Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nü yöneten Göksel Aşan, 2010-2016 yılları arasında Bilgi Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevini de yerine getirdi. 2016-2017 yılları arasında ise Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti’ne danışmanlık yaptı.

Prof. Dr. Göksel Aşan, Bilgi Üniversitesi, İstinye Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi’nde dersler verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)