E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan camide kısa süreli rahatsızlık geçirdi---

Cumhurbaşkanı Erdoğan camide kısa süreli rahatsızlık geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan camide kısa süreli rahatsızlık geçirdi
25 Haziran 2017 - 07:34 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram namazı için gittiği camide kısa süreli bir rahatsızlık geçirdiği, durumunun ise iyi olduğu öğrenildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camisi'nde kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi. Bu rahatsızlık sonrası ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Müdahale sonrası camiden yürüyerek çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı ilk açıklamada "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım. Ve programımıza Haliç Kongre merkezinde özellikle parti tabanımızla yapacağımız bayramlaşma töreniyle devam edeceğiz.

Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok çok önemli. İnşallah dünya barışı, İslam dünyasının dini bayram olarak çok çok önemsediği bu bayramımız, inşallah bir milat olacaktır. Temennimiz, duamız, bununla birlikte alem-i İslam'da yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyoruz. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar, Ramazan Bayramı ile birlikte çok daha farklı bir uyanışa vesile olacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir25 Haziran 2017 21:52

    bu dünyada hakkımı helal etmem . ahirette ise 10 parmağımla yakandayım...

  • Suleyman dogan 25 Haziran 2017 11:49

    Allah size uzun ömürler versin sayın cumhur başkanım sağlığınıza duaciyiz

  • ahmet engin 25 Haziran 2017 11:24

    Sayın Cumhur Başakanımıza Allah CC sıhhat afiyet ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin ... Bu vesile ile başta kendisi ve ailesinin , hükümetimiz ve ordu mensupları ile bazı siyasi partilerimizin ve hassaten Aziz milletimiz ile ümmeti Muhammed'in Ramazan bayramlarını tebrik ederim...

  • Yasin25 Haziran 2017 10:10

    ALLAHIM sana uzun ömürler versin koca reis sen iyi olki dünya müslümanları rahat etsin

  • KILIÇ25 Haziran 2017 10:04

    ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SANA SAGLIK SIHAT VERSİN.