E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinCübbeli Ahmet Hoca'nın kızına lüks otelde düğün---

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızına lüks otelde düğün

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızına lüks otelde düğün
25 Mayıs 2016 - 00:17 borsagundem.com

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızı Yüsra Ünlü, Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile hayatını birleştirdi. Cübbeli, kızının düğünde gelinlik giymesiyle ilgili çevresinden gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons İstanbul Bosphours Otel’de düzenlenen düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, siyasiler ve sanat dünyasından birçok isim Palazoğlu ve Ünlü ailelerini yalnız bırakmadı. Cübbeli Ahmet Hoca ve Esat Palazoğlu’nun ağabeyi işadamı Muhittin Palazoğlu misafirleri kapıda karşıladı. Düğünde ilk önce Kuran-ı Kerim okundu.

DAVUTOĞLU NİKAHA TELEFONLA BAĞLANDI

Ardından yapılan nikah töreninde Esat Palazoğlu ve Yüsra Ünlü çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Esat Palazoğlu’nun nikah şahidi olacak olan eski Başbakan Ahmet Davutooğlu, AK Parti kongresi olduğu için düğüne katılamadı. Davutoğlu, telefonla davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti’nin Ankara’daki kongresinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle siyasiler düğüne katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek çifte mutluluklar dilerken, çok sayıda bakan da telgraf gönderdi.

''BİZİM ŞEHİR KILIĞINDA ÇARŞFA KULLANDIĞIMIZI BİLİYORSUNUZ''

Kendi sosyal medya hesabından kızı Yüsra Ünlü'nün Bolulu iş adamı Esat Palazoğlu ile hayatını birleştirdiği düğün törenine ilişkin çevresinden gelen eleştirilere yanıt verenCübbeli Ahmet Hoca, şu açıklamaları yaptı:

"Malum bir düğünümüz oldu, kızımızı evlendirdik. Bu hususta ileri geri yorumlar olduğu haberini aldım. Bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim. Benim açık sözlü olduğumu, hakkı söylemekten imtina etmediğimi bilirsiniz. Tabii biz erkek tarafı değiliz. Düğünün tertibi erkek tarafına ait idi. Onlar da ellerinden gelen en mükemmeli olsun diye gayret ettiler. Benim müdahale edemediğim durumlar oldu. Tesettür şekilleri farklıdır fakat bizim şehir kılığında çarşaf kullandığımızı biliyorsunuz. Tabii laf geçmiyor.

''BECEREMEDİK, ACİZ KALDIK''

Kızlarımızın bazısı çarşaf giyiyor, bazısı giymiyor. Beceremedik, aciz kaldık. Mum dibine ışık vermek misali, insan kendi çocuğunu yönetmekten aciz kalıyor. Bu düğünde dedik kadın erkek ayrı olsun. Bunu şart koştuk. Tamam dediler. Fakat bizim kızın bu şekil gelinlik giymesinden asla razı olmadım." 

''O TARAFA BİLE DÖNMEDEN DUA ETMEK DURUMUNDA KALDIM''

Düğün töreninde dua yapmaya çağrıldığını hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, "Dua etmeye çıktım fakat o tarafa bile dönmeden sırtımı vererek mahmur şekilde dua etmek durumunda kaldım. Yağmur nedeniyle düğün dışarıda olamayınca son dakikaiçeri alındı. Ben tabii pek  takip edemiyorum. Hadisi şerifler okundu, Kuran-ı Kerim tilaveti oldu. Kaside ve ilahiler okundu. Fakat yorumlar iftira boyutuna varacak kadar. Kokteyl mi varmış, içki mi varmış gibi haşa. İçki olur mu Allah muhafaza. Tabii fitneciler durmadı.

''KIZIMIN GELİNLİK GİYMESİNDEN DE RAHATSIZ OLDUM''

Kızımın gelinlik giymesinden de rahatsız oldum, nikahın orada kıyılmasını da istemedim ama sözümüz tutulmadı. Yani diyeceğim biz aciz kaldık. Ben bir kızın gelinlik giymesine asla razı olmam, kızım da olsa bu yanlıştır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bosacı26 Mayıs 2016 08:17

    sizin öğrettiğiniz şeylerle ortadoğu müslüman ülkelerin hali ortada.

  • borscıdan ilkere26 Mayıs 2016 08:16

    Sen bana birşey öğretemezsin ilker git gericiliğini yutacak çocuklara öğret. ama istersen ben seni eğitebilirm. yazık olmuş sana.

  • Borsacıdan ilkere26 Mayıs 2016 08:12

    İlker kardeşim sen hastalandığında sadece dua et olurmu. sizlere kalsaydı insanlık daha deve sırtında olacaktı. şifa diye deve sidiği içecekti.

  • ilkerden borsacıya hitaben :25 Mayıs 2016 17:57

    ey borsacı iyi düşün o diplomayı alanların sahibide hatta o kağıt parçası olan diplomanın geldiği ağacın sahibide yüce yaradandır allah istemez ise ne o ağaç diploma haline gelir nede o insanlar diploma alabilir hatta diploma verse bile iyi edecek yine allahtır bizler onun kullarıyız.TEBBET SÛRESİ Okunuşu: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Tebbet yedâ Ebî Lehebin ve tebb. Mâ ağnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyeslâ nâren zâte Leheb Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cîdihâ hablün min mesed. Anlamı : Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla. Ebû Leheb'in iki eli kurusun. Ve kurudu. O'na ne malı fayda verdi ne de kazandığı. O bir alevli ateşe girecektir. Boynunda bükülmüş hurma liflerinden bir ip olduğu halde, sırtında odun taşıyan karısı da (ateşe girecektir). /// allah isterse o diplama sahiplerinin ellerinide hasta olan kişininde ellerini ve heryerini suredeki gibi kurutur.

  • ilker25 Mayıs 2016 17:38

    gelelim size borsacı efendi : yeryüzünde ve gökyüzünde herşey allahın taktiriyle gerçekleşir o diploma sahiblerininde sahibi yüce yaradandır sen iyi olasın diye onları diploma sahibi yapmıstır yüce yaradan .bunları sana benim değil daha küçük yaşta ailenin öğretmeleri gerekiydu ama bakın borsacı olmasanız bunlarıda öğrenemzdiniz bundada bir hayır varmıs

  • ilker25 Mayıs 2016 17:25

    zafer arkadaş sünnet nedir neden ve kimlerden sonra sünnet olur bilmiyorsan öğren ayıp değil : Sakal ve bıyık erkeğin fıtratındandır Hadis-i şerifte de buyrulduğu gibi sakal-bıyık, yaradılış icabı erkeklerde bulunması gereken bir kılıktır. Riayet etmekle hem fıtrata uygun hareket edilmiş, hem de sünnete tabi olunmuş olur. Allah Resulü (asm) buyuruyor: "On şey vardır ki, bunlar fıtrattandır: Bıyıkları kısaltmak, sakalı bırakmak, misvak kullanmak, burnuna su çekip sümkürmek, tırnakları kesmek, parmakları yıkamak, koltukları yolmak, kasıkları traş etmek, büyük abdestten sonra taharet almak, ağza su verip çalkalamak." (Müslim)

  • cübbesiz çıkmam abi25 Mayıs 2016 16:38

    o sektörde iyi para kazanacaksan cübbeni giyieceksin yarım metre sakalını bırakacaksın nutuk atarken iki lafın arasına yerli yerli yersiz anlamlı anlamsız arapça yada benzer seslerle birşeyler söyleyip dinleyen saf aklı evvelleri etkileyeceksin

  • zafer25 Mayıs 2016 16:31

    peygamber efendimiz zamanında ebu cehil (el hakem) de cübbeli ve sakallıydı o zamanlar yerel kıyafet oydu ve sakalsız adam yoktu yani ebu cehil peygamber sünenti için sakal bırakmıyordu biraz beşyüzlü yılların arap tarihini kültürünü siyasi tartışmalarını araştırın ki arpa boyu yol alına

  • borsacı dan ilker'e 25 Mayıs 2016 15:56

    Bir yerin ağrıdığında seni iyileştiren , yada yaşamı kolaylaştıran teknoloji o diploma sahiplerine ait. Cüppelinin dünyaya zerre faydası yoktur. bol bol konuşu sadece

  • ilker25 Mayıs 2016 15:37

    cübbe ve sakal en iyi diplomadan daha etkili diye yazan arkadaş dünyadaki tüm diplomaları elinde toplasan ne işe yarar,dil uzattıgın şeyler süünettir peygamber efendimiz ( s.a.v. ) tarafından yapılan gerçekleştirilen şeylerdir. allah resulu giymiş cübbeyi ve bırakmıs sakalı senin diploman neki sözkonusu yapıyorsun burda.

  • jet ski25 Mayıs 2016 15:03

    Bu duruma dilimizde şöyle denir "ele verir talkını, kendi yutar salkımı..."

  • cübbe ve sakal en iyi diplomadan daha etkili 25 Mayıs 2016 14:55

    babasını dinlememesi normaldir cübbeliyi en iyi kızı tanıyor

  • ilker25 Mayıs 2016 14:43

    sayın fatih bey benimde tam olarak demek istediğim şeyde bu karısının kızının dinlememesi söylediklerinin yanlıs oldugu anlamına gelmediğir tam tersine çok doğru söylemiştir.ailesi feyz almamıs olabilir dinleyenlerin içinde bir kişide olsa feyz alsa hocaya sevabı yeter.yazdıklarımı anlamak için akıl gerek allah vermiş ama siz doğru yönde kullanırsınız inşaallah.

  • Fatih25 Mayıs 2016 14:29

    İlker saçmalıyorsun. Kimse hocanın kızına namussuzluk yaptı demedi. Milletin karısının kızının namusuna laf söylerken sen günaha giriyorsun. Anlamadığın şey şu, binlerce kişi hocayı dinlerken, bir dediğini ki etmezken, kızı hocanın görüşlerini doğru bulmuyor ve onun görüşüne göre giyinmiyor. Senin zihniyetin bu olduğu için, hemen herkesi namussuzlukla itham ediyorsun ve büyük bir günaha giriyorsun. Allah sana akıl fikir versin.

  • ilker25 Mayıs 2016 14:00

    ALLAH CELLE CELALEHÜ HAYIRLI VE UGURLU ETSİN.ÇEKİRDEK BİR AİLE BAŞKA BİR AİLEYLE BİR EVLİLİK NETİCESİNDE YADA BAŞKA BİR BİRLEŞME NETİCESİNDE DÜNYEVİ VE AHİRET HAYATINA UYMAYAN ÖRTÜŞMEYEN DURUMLARLA KARŞILASA BİLİYOR HELE BİRDE BU KIZ ÇOCUGU OLAN DURUMLARDA BİRAZDAHA FAZLA ORTAYA ÇIKIYOR.KİMLERİN KIZI NELER YAPIYOR VE KİMLERİN ÇOCUKLARI TAM ANLAMIYLA BÜYÜKLERİNE BABA VE ANALARINA TAM ANLAMIYLA İTAAT EDİYOR ALLAH BİLİR.BENCE HERKEZ ÖNÜNDEN YESİN KENDİ ÖNÜNÜ SÜPÜRSÜN. HOCA BİR BABA BİR ATA OLARAK GÖREVİNİ YAPMIS VE SADECE KENDİ KIZKNA DEĞİL HERKEZE İRŞAT ( DOĞRU YOL ) GÖSTERMİŞTİR.ÖYLE BİR ZAMANA GELDİKKİ AHLAKIN VE NAMUSUN YERLERDE GEZDİĞİ BİR KIZIN EN GİZLİ TUTMASI GEREKTİĞİ ŞEYLERİN BİLE ORTAYA SAÇILDIGI BU ZAMANDA HOCAYA VE AİLESİNE DİL UZATMAK YERİNE HERKEZ SAĞINA SOLUNA İYİ BAKSIN ,BİR HOCA GİBİ İNSANLARA İRŞAT ETSİN .HOCA KIZINA SÖZ GEÇİREMEMİŞ BELKİ SİZLER GEÇİRİRSİNİZ DE HEM SEVABA GİRER HEMDE BİR KİŞİ BİLE OLSA DOGRU YOLU BULMUS OLUR SAYENİZDE.

  • admin25 Mayıs 2016 12:11

    sayın admin başlıkta hata olmuş...neyi birleştirmiş?

  • borsacı25 Mayıs 2016 11:56

    Ben bu yobaz ve dolandırcıları burada eleştirdiğimde, birleri burada bana öyle deme sende dini kullanmasını bilirsen faydalı birşey demişti. Şimdi çok iyi anlıyorum ki dini kullansaydık ,çocuklarımızın düğününü belediye nin evlendirme salonunda değil ,lüks otellrde yapardık. Ama yinede ahlakım insanların cehaletini kullanıp zengin olma diyor.

  • Fatih25 Mayıs 2016 11:28

    Binlerce kişi senin bir dediğini iki etmezken kızına laf geçiremiyorsun. Anla yani kızın bile senin söylediklerini iplemiyor.....

  • vatandaş25 Mayıs 2016 11:23

    Ultra yobaz bu adam.