E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCredit Suisse: Piyasalarda ralliye katılmak için geç değil---

Credit Suisse: Piyasalarda ralliye katılmak için geç değil

Credit Suisse: Piyasalarda ralliye katılmak için geç değil
23 Kasım 2017 - 12:11 borsagundem.com

Credit Suisse, hisse senedi piyasalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede ralliye katılmak için geç olmadığını vurguladı

Credit Suisse Group AG, global ekonomideki hızlanmanın piyasalarda yukarı hareketin 2018'de de devam etmesine yol açmasının beklendiği ortamda hisse senedi piyasalarındaki ralliye katılmak için geç olmadığını savundu.

Credit Suisse, 2018 yılı için yayınladığı yatırım görünümü raporunda, "Riskli varlıkta olağanüstü iyi getirilerin elde edildiği bir yıldan sonra bile yatırım stratejisleri global hisse senedi piyasalaranın 2018'de daha yukarı gitme potansiyeli olduğuna inanıyorlar. Ekonomik büyümenin önümüzdeki aylarda hem gelişmiş hem de gelişmekte olan piyasaların desteği ile güçlü olmaya devam etmesi bekleniyor" ifadelerini yer verdi.

Gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin 2018'de düşük çift haneli getiri sağlayacağını tahmin eden Credit Suisse, bu yukarı harekete küçük piyasa değerli şirketlerin öncülük etmelerinin muhtemel olduğunu vurguladı.

Credit Suisse, gelişmiş piyasalarda ise en iyi getiri potansiyelini Japon ve İsviçre hisselerinin sunduğunu ifade ederken, tercih edilen sektörler olarak sağlık hizmetlerini, finans, telekom ve sanayi şirketlerini işaret etti. Banka ayrıca, Euro BÖlgesi'nde gayrimenkul sektörü hisselerini ön plana çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)