E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCoinbase’den piyasaları sallayan yeni coin açıklaması---

Coinbase’den piyasaları sallayan yeni coin açıklaması

Coinbase’den piyasaları sallayan yeni coin açıklaması
16 Temmuz 2018 - 12:20 borsagundem.com

Dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, yeni koinleri sisteme dahil etmek için araştırmalar yaptığını duyurdu.

Şirket tarafından kaleme alınan resmi blog yazısında, Coinbase’in portföyüne yeni ürünleri katmak için araştırma yaptığı belirtilirken, şu aşamada şirketin yerel bankalar ve denetleyici kurumlar ile de kontak halinde olduğu belirtildi.

Coinbase’in platforma Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) ve 0x (ZRX) koinlerini eklemek için çalışmalar yaptığı belirtildi.

Coinbase bu ürünlerin çeşitli araştırmalardan geçeceğini ve titiz yürütelecek bir sürecin ardından nihai kararın verileceğini duyurdu. Firma, bu üstte bahsedilen koinlerin bazılarının işin sonucunda platforma eklenmeyebileceğini de ifade etti. Coinbase ayrıca koinlerin kullanımında bazı kısıtlamalar olabileceğini de belirtti. Bazı otoriteler, örnek olarak sadece şeffaf Zcash adreslerinden gönderim yapılıp alınabileceğini belirtiyor.

Coinbase, ayrıca platforma yeni eklenecek ürünlerin ABD’ye gelmeden önce belirli bölgelerde işlem göreceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

”Uzun vadede borsaya eklenmesi muhtemel olan diğer ürünlerle ilgili de duyurular yapabiliriz. Bazı ürünler her yerde aktif olarak trade edilebilir ancak bazıları sadece belirli yerlerde kullanılabilir.”

Eğer gerçekleşirse, BAT ve ZRX, platformda desteklenecek ilk ERC20 uyumlu tokenler olacak.  İşin düzenleme boyutu da ilgi çekici. Kripto paraların senet mi yoksa başka bir şey mi oldukları yönünde tartışmalar sürerken; Coinbase’in bölge bölge karar vereceğiz açıklaması, sadece yasal uyumlu olan koinlerin ekleneceğinin ip ucunu bize veriyor.

Açıklama Coinbase ekibi ve halkla aynı anda paylaşılırken, şirketin bu sayede içerden trading yapılmasının önüne geçmek istediği belirtildi.

Eğer BAT ve ZRX eklenirse, birçok otorite, ERC-20 tokenleri için Coinbase yolunun açılacağını da ifade ediyor. (Nihat Emre Kocaaslan/Koinbulteni)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)