E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCocu gidiyor mu?---

Cocu gidiyor mu?

Cocu gidiyor mu?
30 Eylül 2018 - 20:46 borsagundem.com

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen bu teknik heyetle işlerin yürümeyeceğini belirterek ayrılığın gerçekleşeceğini iddia etti

Fenerbahçe'nin başarısız gidişatının sorumlusu olan teknik adam Cocu'nun gönderileceğini Rıdvan Dilmen iddia etti.

İlk yarıyı yorumlayan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

Tribünlerde bir tezahüratlar vardı, vallahi rezalet, billahi rezalet, bu Fener vallahi rezalet. Rizesporun iyi oyununu ve gayretini de belirtmek lazım. Sayın Ali Koç tribünün dönüp el at, dediğinde Beşiktaş'ı ezdik dediğini gördük. Biz de Fenerbahçe Beşiktaş'ı böyle yakalayamaz diye yorum yapmıştık. Fenerbahçe 50 bin taraftarıyla ciğeriyle oynadığı için 1-1 berabere kaldı.

Yoksa Beşiktaş'ın ölüsü yenerdi. Şimdi Rizespor'un dirisi yeniyor. Ali bey koskoca büyük bir holdingde önemli bir ailede binlerce insanı çalıştırıyor. Restoran her gün iflas ediyor. Beşiktaş maçından bu yana geminin yürümediğini görüyoruz. Bunu bilmek için Rıdvan olmak gerekmiyor.

Futbolda ayıp yoktur, ayrılıklar olabilir. Ali Koç hata yapmış olabilir. Hem Comolli'yi hem Cocu'yu getiriyorsan futbolu yönetmeye... Bu ikisi de Rize'ye nasıl gidileceğini bile bilmiyor.

Sıfır hazırlıklı bir futbol takımına geliyorsunuz, ev ...Fenebahçeli üzgün, Fenerbahçeli kırgın... Bugün maçı kazanır... Başakşehir'e karşı kazanırsa, Fenerbahçe'nin iki senesi gider. Cocu kalır çünkü... Oyuncular yırtmasın bu arada. Çubukluyu giyiyorsan mücadele edeceksin.

Bursa kalesinde bu kadar top gelmiyordu Harun'a.. Volkan'ın dibe giden Fenerbahçe'yi tekrar yüksektecek liderliği vardır. Teknik olarak zaten hiçbir şey yapmamışlar. Geçen hafta yumruk atacak hali yoktu takımın. Herkes uçmuş kaçmış yazıyor... Dedim ben mi göremedim acaba... İşte bu hafta patladı. Dördüncüyü yeme potansiyeli gol atma potansiyelinden daha fazla. Maçın dönüşü de Fenerbahçe'nin aleyhine olacaktır.

Ali Koç'tan ilk açıklama: Size karşı mahcubum, özür dilerim

Fenerbahçe farklı yenildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlker01 Ekim 2018 11:58

    Aykut Kocamana çok haksızlık yapıldı,,,İtibarını yeniden vermek adına takımın başına getirilmelidir.

  • Gerçekçi01 Ekim 2018 09:05

    Büyük takım olduğundan küme düşmez. Konya ve beşiktaş maçları ayarlanmıştı. Onlarıda kaybetseydi durum vahimdi

  • Fbli01 Ekim 2018 09:02

    Tam fb hissesi alma zamanı. Bugün eksi açılırsa alıcam

  • Berber bekri01 Ekim 2018 01:10

    Öncelikle Cocu comili ve tüm takım tıraş olmalı baktın değişen bişey yok şeref tribini kapalı açık kale arkası derken herkesi sıfırlamalı

  • Bu rezalet bitmrz30 Eylül 2018 23:34

    cocu nun gönderilmesi ile takım kümede kalır ama comolli gönderilir cocu ile devam edilirse takımın ilk 10 şansı olur comolli aldığı oyuncularla fenerbahçeye çok zarar verdi cocunun takım kurgusunada müdahale ettiğini düşünüyorum

  • Selahattin abi30 Eylül 2018 22:24

    Bu iş madem profesyonel bir iş Cocu geldiğinden bu güne takım en az 12 maç oynadı ve sonuç ortada futbolda zaman diye birşey yok çok bilinmeyenli bir denklem değil bu oyun bazen aşı tutmaz ve profesyonelliğin gereği başarısız olanla yollar ayrılır Comoli de buna dahil

  • Fb30 Eylül 2018 21:24

    Sadece cocu yetmez comollide gidecek reziller

  • ALAATTİN CAMGÖZ30 Eylül 2018 21:06

    yarın fener hisseleri çakılır büyük ihtimalle .fener küme düşmesede liği ilk 8 de bu sene bitirebilir.