E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin'de alınan önlemler konut satışlarını azaltıyor---

Çin'de alınan önlemler konut satışlarını azaltıyor

Çin'de alınan önlemler konut satışlarını azaltıyor
14 Kasım 2017 - 10:49 borsagundem.com

Çin'de emlak kontrollerine yönelik düzenlemelerin etkisinde kalmaya devam eden konut piyasasında satışlardaki düşüş Ekim ayında da sürdü.

BORSAGUNDEM.COM 

Çin'de emlak kontrolllerine yönelik düzenlemelerin etkisinde kalmaya devam eden konut piyasasında satışlardaki düşüş Ekim ayında da sürdü.

Çin Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Ekim ayında konut satışları parasal değerleri açısından geçen yılın aynı ayına göe yüzde 3.4 oranında geriledi. Eylül ayında ise satışlarda yüzde 2.4 oranında düşüş yaşanmıştı.

Yılın ilk 10 ayı için ise konut satışları bir yıl öncesinin aynı dönemine göre yüzde 9.6 oranında artış gösterdi. Bu oran bir önceki ay yüzde 11.4 seviyesindeydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • e.göy14 Kasım 2017 15:16

    ÜLKEMİZDE DÜŞÜK GELİRLİLER İÇİN SOSYAL/PREFABRİK KONUTLAR YAPILMAYINCA VATANDAŞLARIMIZ GECEKONDU DENİLEN KONUTLAR YAPMAYA BU SAĞLIKSIZ YAPILARDA YAŞAMAYA ZORLANIYOR Düşük gelirliler için değeri 30 bin TL yi aşmayan konutlar yapılmalı %50 lik adedi satılmalı %50 lik adedi DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERİLMELİDİR