E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin: Rusya ve ABD sorunları diyalogla çözmeli---

Çin: Rusya ve ABD sorunları diyalogla çözmeli

Çin: Rusya ve ABD sorunları diyalogla çözmeli
30 Mart 2018 - 16:47 borsagundem.com

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lu Kang, 'Rusya ile ABD arasında ilişkilerde zorluklar yaşanıyor. Bu zorluklar karşılıklı diyalog yoluyla çözülmeli' dedi

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lu Kang, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın ABD'li 60 diplomatı sınır dışı etmesiyle ilgili olarak bugün bir açıklamada bulundu.
Lu Kang açıklamasında, Rusya ile ABD'nin aralarındaki mevcut anlaşmazlıkları ve sorunları karşılıklı saygı temelinde diyalog yoluyla uygun şekilde çözmelerini arzuladığını belirtti.
Lu Kang bugün düzenlenen olağan basın toplantısında gazetecilerin konuyla ilgili soruları yanıtlarken, "Rus yönetiminin dünkü kararı son zamanlarda yaşanan bir dizi olayın devamı niteliğinde olduğunu düşünüyoruz. Bir süredir Rusya ile ABD arasındaki ilişkilerde bazı zorluklar yaşanıyor. Rusya ile ABD dünyada önemli etkiye sahip büyük ülkeler, dolayısıyla iki ülke arasındaki mevcut anlaşmazlıkları veya sorunları karşılıklı saygı temelinde diyalog yoluyla uygun şekilde çözmelerini içten arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)