E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıÇin döviz otoritesinden uyarı---

Çin döviz otoritesinden uyarı

Çin döviz otoritesinden uyarı
27 Şubat 2017 - 13:53 borsagundem.com

Çin döviz piyasaları düzenleyici otoritesinden bugün yapılan açıklamada 2017 yılının döviz piyasasında gözetim ve denetimin artırılacağı bir yıl olacağı ifade edildi.

Çin döviz piyasaları düzenleyici otoritesinden bugün yapılan açıklamada 2017 yılının döviz piyasasında gözetim ve denetimin artırılacağı bir yıl olacağı ve biryandan da şeffaflık ve açık bir finansal piyasa olmanın diğer gereklilikleri konusunda ilerleme sağlanacağı ifade edildi.

Çinli yetkililer geçtiğimiz aylarda ülkeden fon çıkışını önlemek ve yuendeki değer kaybının önüne geçmek için bazı önlemler almış ve bir yandan da daha çok yabancı yatırım çekmeye çalışmıştı.

Çin'de Devlet Döviz Piyasaları İdares SAFE'in başkanı olan Pan Gongsheng'in kurumun internet sitesinde yer alan açıklamalarında, Çin, döviz piyasalarının daha durağan bir hale geldiği ve sınır ötesi sermaye akışlarının daha dengeli olduğu ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)