E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbomlu yıldız transfer oluyor---

Cimbomlu yıldız transfer oluyor

Cimbomlu yıldız transfer oluyor
29 Mayıs 2015 - 16:58 borsagundem.com

Serie A ekibi Inter'in, Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles'in transferinde sona yaklaştığı belirtildi

İtalyan basınında yer alan haberde, teknik direktör Roberto Mancini'nin eski öğrencisi olan Telles için 7.5 milyon euro ödeyecek olan Inter'in sarı kırmızılılarla anlaşmaya vardığı, transferin bitmesi için son detayların kaldığı belirtildi.

Roberto Mancini'nin, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Telles'i transfer ettirdiğine dikkat çekildi. Juventus'un da daha önce Brezilyalı sol bek için devreye girdiği ancak Mancini ile Telles arasındaki mükemmel ilişki nedeniyle Juventus'un yarıştan çekildiği kaydedildi.

Bu transferin Inter için bittiği vurgusu da yapıldı.

MENAJERİ KONUŞTU

Öte yandan konuyla ilgili İtalyan basınına demeç veren Telles'in menajeri Fernando Otto, 22 yaşındaki oyuncunun geleceğinin henüz netleşmediğini dile getirdi.

Otto, "Yıl boyunca bazı Avrupa takımlarıyla temaslar oldu ancak ne bir İtalyan takımı ne de başka ülkelerdeki bir takımla ilgili somut bir şey yok. Birçok sportif direktör sol bek arıyor ancak sadece şöyle bir bakıyorlar. Geçenlerde Telles, İtalyan vatandaşlığı aldı ve bu, Avrupa takımlarıyla yapılacak olası görüşmelerde yarar sağlayabilir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)